AKTUELNO

Mnogi su se složili sa njegovim izborom!

Marko Osmakčić naredni je komentarisao lažne moraliste u Beloj kući:

Ja sam nemoralan i stojim iza toga. Za mene je Mensur najveći lažni moralista, objasniću zašto. Prvi čovek koji govori da su ništa devojke koje nose kratko, koje se skidaju, a prvi je bio sa takvim devojkama i rijaliti učesnicama. Za mene je to kontradiktorno. Prvi je skočio na Dalilu i Cara... Uglavnom, Mensur - završio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kontradiktorno je da je*e i šutne osobe koje su za to? - umešala se Tara.
Jako sam zaljubljen i nema potrebe da se nerviram - smejao se Mensur.
Presmešno mi je kad neko navede Viktoriju ili Gruju, oni nikome ne prosipaju moral. Ja sam podržao Dalilu, rekao sam joj da posegne za svojom srećom, što ne znači da je to moralno i ispravno. Ispravno bi bilo da je ona sačekala i razvela se, pa tek onda ušla u taj odnos. Ja znam šta je Dalila sve govorila, u pravu je Filip, ona je tada ispala lažni moralista. Ja ne znam koga ovde da navedem, nju ću navesti - rekao je Mateja.
Bilo bi suludo da navedem bilo koga drugog, osim Dalile. Prvo je meni moralisala - obrazložila je Sandra Čaprić.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su zaboravili situaciju kada Miki proziva ljude koji kriju sarme iza kreveta, a prvi je on to juče uradio, ja sam lično videla, on je doneo hranu. Nije problem što je to uradio, nego što nama priča da mi to sve krijemo - rekla je Anđela.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga