AKTUELNO

Zadovoljna izborom svog sina!

Glumica Tanja Bošković od svog sina Đorđa, kojeg je dobila sa filmskim i televizijskim rediteljem, producentom i scenaristom, Dejanom Karaklajićem, godinama je fizički udaljena. Đorđe je, sa svojom suprugom Katarinom, zasnovao porodicu u Americi, a poznatoj glumici, kako je navela, teško pada razdvojenost od sina.

- Važno je da decu naučimo da mogu da odu gde hoće i kad hoće, da im razvijemo i osnažimo krila, da im damo najbolje od sebe, celu svoju ljubav, da verujemo u njihovu snagu i da ih pustimo. Sina sam pustila u Ameriku bez pola reči. Došao mi je jedno popodne i rekao da želi da ode tamo, samo sam rekla „dobro - ispričala je Tanja, ranije, u intervjuu za Story.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ameriku su odabrali zbog specijalizacija koje oboje treba da urade. Prema Tanjinim rečima, Katarina je od Đorđa napravila čoveka, i smatra da bi tamo trebali da ostanu, naravno ako im je lepo. Tanja je za svoju snajku, takođe, rekla da je "niti videla manju ženu, niti veću energiju", pa se iz ove rečenice može zaključiti da njih dve imaju divan odnos.Đorđe i Katarina, koja je završila medicinu, već neko vreme žive u inostranstvu i u njihovim počecima, nije im bilo lako.

- U Arizoni im je bilo dosta teško. Đorđe je izdržavao porodicu dok Katarina nije dobila dozvolu za rad. Sada su se preselili na Floridu, a Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, a onda i magistrirao. Nakon dve godine potrage za poslom, sada je uspešan socijalni radnik i brine o oko dvadesetoro dece - rekao je Dejan Karaklajić, Đorđev otac, u intervjuu za Story prošle godine.

Autor: Pink.rs