AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". U narednom snimku je prikazana svađa Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović. Voditelj Milan Milošević je reč dao Tari Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Mina učila Mensura, tako on uči nju sada. Što se tiče njenom plakanja, vidi se da joj je sve došlo do ovde, grimase ne može da kontroliše, momenat kada ne zna kako da one, gde da ode, verovatno je i njoj na trenutke krivo, on pokušava da istine emociju od nje. Njihov odnos je totalno hladan. Ona kaže da plače zbog majke. Ona smatra da ovde ne bi opstala bez veze sa njim. Na kraju klipa on je rekao "ti itekako gledaš" neosporno je da on njoj ne veruje - rekla je Tara Simov.
Moja majka nije protiv nas, sigurno - ubacila se Milica.
Njihov govor je da se ovde drže zajedno - rekla je Tara.
Ko ne bi ostavio nju posle svega što je uradila i rekla - ubacio se Car, pa vikao na zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedini momenat gde je on rekoa da uviđa strast je se*s. Sa 17 godina, samo se*s. To je katastofa. Nisi ovde ušla da sediš u šarenim čarapama i je*eš se u pet po podne - bila je direktna Tara.
Ja vidim da on ne obraća pažnju na devojke u prolazu. Video sam da ona plače na kiši, a on njoj kaže "ajde tebra idemo". To za mene nije dobar odnos. Bilo je dosta situacija iz karantina, ne može joj se verovati. Nije mi jasno zašto on to trpi. Mlad i prav može dalje, može bolje od tebe, on može bolje od tebe, a ti ne možeš bolje od njega - prokomentarisao je Filip Car.
Vama bi najviše odgovaralo da mi raskidamo na svaka dva dana, ali to nećete videti, kada dođe kraj, biće kraj - rekla je Milica.
Ovde nema poverenja, traži od nje da joj kaže razlog zbog čega plače, ona priča ono što bi on voleo da čuje. Ti njemu stalno kontriraš - rekao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nikada nisam razdvajala od mojih, i kada jesmo, stalno se čujemo preko telefona, bolje mi je da se isplačen i na taj način rešim to. Pritisak mi je i što ne mogu da se čujem sa njima - rekla je Milica.
Nemoj me zaje*avati, neki lik je želeo da uđe u rijaliti, i dogovarao se sa tobom da budete u vezi. Gadna si od A do Š. - ubacila se Tara.
Mislim da on nije srećan, nisam ih video da su se poljubili - završio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta: 

Autor: N.V.

#Zadrugari