AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Emisija ''Pitanja novinara'' je u toku, a voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje Dalili Dragojević:

Zatšo su Kristijana razumeli kad je ostavio ženu i ima dete, a tebe koja nemaš nisu ? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, mislim da je zbog toga što je on alfa mužijak. Ne mogu ja da pričam o njegovom životu, jer ga ne poznajem. Imao je stav i karakter, kad je video da ga to vodi stranputicom sa suprugom, smatram da je isto ustao i rekao i da je bio spreman na osudu. Ja da nisam razmišljala o osudama, ne bih to uradila. Da sam razmišljala o svim ljudima koji me voli, ostala bi pored njega. Smatram da bi došlo do razvoda, a da kažem samo da je Filip ubrzao nekako sav taj proces. Sanja mi je rekla jednu kratku rečenicu, a rekla mi je da sam ja žena sa stavom koja je spremna da živi život sama sa sobom, a da je Filip muškarac kome je život sprdnja - rekla je Dalila.
Koji ti problem imaš protiv mene i koliko ti to mene poznaješ da bi donela sud da ti je ćivot sprdnja? - upitao je Car Sanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Na osnovu postupaka ovde. Da si bio ozbiljan i stabilan u ovom odnosu ne bi te ni ostavila. Ne razumem zašto mešaš Dejana u sve to. Dalilin postupak ne podržavam, podržala bih da je ostavila Dejana zbog sebe, a ovako ne - rekla je Sanja.
Zato što se naše svađe baziraju na Dejanu. Šta meni treba ona da prebacuje sve vreme to što je uradila? Prvenstveno sve stvari radimo zbog sebe - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to koliki je korak napravila zbog tebe, treba sve da učiniš da je usrećiš - rekla je Grujićeva.
Ja mislim da sam neko ko se menja od kako je sa njom. Ja gledam samo uz nju, kad popijem budem samo sa njom. Dosta sam se promenio sa njom. Meni da je ovo sprdnja sedeo bih na kaučui i smejao bih se. Ne želim da je neko ko je moj izbor, bude nešto što nije. Nije mi jasno što ovo priča, pitam je da mi objasni - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pričam ja to zbog toga. Ja tebe ne odgovaram. Meni je Dejan oličenje čvrstog i stabilnog muškarca, dok ti nisi to. On nju posle četiri godine i svega ovoga nije ni jednom uvredio - nastavila je Sanja.
Nekad su dela gora nego reči - rekao je Filip.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.Žugić