AKTUELNO

Drama!

Zadrugari su nastavili da se javljaju za reč kako bi prokomentarisali podelu budžeta Sandija Kojića, a sledeći je reč dobio Stefan Mihić:

Moje mišljenje je da je Nikola prema tebi bio najveći drugar, zato mislim da si ispao nekorektan prema njemu. Moraš da znaš da ljude ne treba da gledaš kroz novac i trebalo je da ostaneš dosledan svoje prošlonedeljne odluke i daš mu veliki budžet - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Grujić je sledeća dobila reč, ali su je Mihić i Dejan Dragojević:

Želim da prijavim Mihićevog dedu što me je sek***lno napastvovao kad sam bio na urološkom pregledu - ustao je i rekao Dejan.
Večeras žu ja izneti sve što mislim, kad si tako bezobrazan - rekao je Mihić.

Sanja je, potom, nastavila svoje izlaganje:

Drago mi je zbog ovonedeljne podele budžete, suprostavio si se Kariću i ostalima, koji ti nisu prijatelji i koji su ljubomorni na tebe zbog nagrada koje se nižu. Mislim da je Damirova rekacija bila prouzrokovana njima. Želeli su da poljuljaju tvoj brod, ali si kao pravi kapetan ostao na moru, ni jedna bura te nije poljulala. Još jednom si pokazao da kod tebe nema ništa preko veze - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je sledeći dobio reč:

Mislim da si bio neubedljiv, dodela prvo mora da bude jasna i glasna da bi je mi komentarisali ovde. Ostao si bez komentara zato što te niko nije čuo i to su stvari koje su loše. Ti moraš ulogu vođe koja ti je dodeljena da odradiš bolje. Treba da izneseš mišljenje o njima. Nisi objasnio karakterne osobine, nit išta - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva i osnovna stvar je da se zavede red na sastanku, kako bi se čulo šta pričaš - ubacio se Đedović.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić