AKTUELNO

Drama!

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a naredna tema za crnim stolom jeste, odnos Jovane lJubisavljević i Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se svi međusobno gledamo, ja sam ga pogledala nekada iz nekog razloga! Ja sam Jovani rekla da ona izmišlja stavri, i jedinu stvar ispravnu koju je ovde uradila, jeste da porekine jedan odnso i uđe u odnos sa Stefanom. Ona je neke stvari rekla Kenana, ali je njemu bilo smešno pa nije preneo - rekla je Rialada.
Ovo nije samo vaš, ovo je Kenanov problem! Kenman ej rekao kako teodora laže,a ti si ga ostavila, pa šta on sada treba da radi? - rekoa je Đedović.
Paula je meni postavljala pitanja, i ja sam rekla za Stefana da ja ne volim svetle muškarece i on se meni ne sviđa. Da sam gledala karakteristike, ja nikoga ne bioh pogledala! - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialada, zašto si lagala da je Jovana sve vreme ispred zalagaonice držala duks, a nije ga ni pipnula? - pitao je Milna.
Nisma tako rekla, možda sam se pogrešno izrazila, i ja jesam družala duks sve vreme,a li jeste kada sam ulazila. Ja nju ne bih dirala da me nije čačkala za Vladimira, to su već lični odnosi ali oni mene ne zanimaju uopšte! - odgovorila je Rialda.
Mene taj duks ne interesuje, samo neka me pusti da kažem šta hoću! - rekao je Stefan.
Ja kada pokušam da pričamo, on meni odmah stavi neki gard! Ja nisam znala pola stvari, ne znam ko bi imao s*ks sa njim i ne zanima me sa kim je to imao napolju, i njene drugarice su videle a ja nisma kao ni moje drugarice! - rekla je Jovana.
Ja sma komentarisala u subotu kada su novinari bili tu, ja nisam na nečijoj strani i mislimk da je Stefan povodljiv a ove devojke koje pokušđavaju nju da napadju. Njemu nije bilo potrebno da čita to pismo, trebao si da ga baciš u kantu! Stefane nisi u pravu, hvataš na dreku sada - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina, vidi se da Stefana obožavaš! Da li ti se ne sviđa njegov izbor pa nju mrziš? - pitao je Milan.
Ne mrzim je, samo me nervira kada od sebe pravi žrtvu! Stefan može sam da ustane i kaže, rekal sam mu da mi je gotivna, ali imama problem kada ustane i kada dobije pitanje i uvek okrene tako da njega ukanali! - rekla je Ermina.
Ja njega nikada nisam napadala, k*rvo jedan đubre jedno bezobrazno zlo jedno govno raspalo! - vikala je Jovana, a onda je nasrnula na Erminu.
Ja smatarm da je ovo što su Nataša i Ermina pratile Jovanu to je meni bolesno, da je zapisuju kada se deilo, koji dan i u koliko sati! - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga