AKTUELNO

Istina nikako da izađe na videlo.

U toku je radio - emisija Amnezija, Bane Čolak i Marko Đedović su poželeli dobrodošlicu svojim sledećim gostima Viktoriji Mitrović i Neveni Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

Već su počele raspravu, prvo pitanje kako ste? Moram pitati, u Igri istine otkriveno je da ste vas dve bile u nekoj intimnoj priči, da ne kažem trojici napolju, ali si kasnije rekla da nije ona? Takođe si rekla da znaš čime se ona bavila, možeš li sada da objasniš to? - pitao je Bane.
Rekla sam da neću da pričam o tome, što svi ljudi moraju da misle to. Neću ja reći šta ona radi- Kad je bilo ono za Aleks i Matoru, ona je sama rekla da je igraćica, pa je rekla da je kreatorka, pa da je bila hostesa, a ja ništa od toga ne znam. Nas dve smo se družile, ona ništa nije radila i bila je sa nekim dečkom u kombinaciji. Ne kažem da je ona loša a ja dobra, ja svakako nisam dobra, ali ni ona nije imala baš dobre postupke. Ako je ona sama dozvolila da se nabija na bini Gastosu, i ako je uradila sve što jeste, ne govorim ja o njoj nego ona sama o sebi. Sve što smo videli i što ćemo videti isto tako je napolju - govorila je Viktorija.
Ne razumem, da li je bolja napolju ili lošija? - pitao je Čolak.
Svako ima drugačije kriterijume, možda je to vama dobro što je meni loše i obrnuto. Folira se i drugačija je ovde zato sam se i distancirala od nje kad smo ušle, jer to nije devojka koju ja poznajem - dodala je Mitrovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki i ja se poznajemo preko godinu dana, znamo se preko bivših momaka. Mislim da svako sam o sebi treba da iznese nešto, hajde da pustimo vreme da pokaže ko je kakav. Možda ja imam nešto da kažem ali neću još ozneti, ali ne još sad - navela je Nevena.
Samo da se ogradim, ne morališem, hoću reći da sam pogrešila da to nije bila ona - ubacila se Mitrovićeva.
Da li si svesna da ti niko sada ne veruje? - pitao je Čolak.
Ja ako tako kažem onda je to tako, nije bila ona, pogrešila sam - nastavila je Viktorija.
Misliš li da tvoja reputacija devojke kojoj narod izuzetno veruje, treba da se naruši zbog ove gluposti, što si opovrgla nešto što si rekla - nastavio je Bane.
Ne može preko mojih leđa, izvinila sam se za sve što sam rekla, ne može sada da glumi žrtvu - dodala je Mitrovićeva.

U jednom momentu je upao Marko Janjušević u radio jer je čuo da mu se spominjalo ime.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuo sam da se spominjem, neko maženje, neki dodiri, pa me zanima o čemu se radi, šta je tu strašno? - pitao je košarkaš.
Nije strašno i ne kajem se, ja umem i gore da uradim, ti uopšte nisi bio poenta priće, ne znam ko te je spomenuo - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok si se zabavljala sa tim dečkom, od čega si se izdržavala? - pitao je Bane.
Nisam imala posao, živela sam od moih, imala sam nešto sa strane. Ja prva ne bih poverovala u ovu priču, ja to razumem. Nikome nisam rekla ni komentarisala to što je izjavila. Juče mi je bilo loše, otac mi je u bolnici i iskreno stalno razmišljam gleda li ovo i kako sve ovo podnosi. Mislim da nije ljubomorna na mene, stvarno nema razloga, tako da ne razumem čemu sve ovo - govorila je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga