AKTUELNO

Istina izašla na videlo!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Voditelj je pročitao pitanje Sandri Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

U dvorištu ste rekle da Milica nije plakala zbog Mensura, već zato što je provaljena - pročitao je Milan.
Mislim da jesam rekla odmah, mislim da nije plakala zbog njega. To sam rekla i stojim iza toga. Plakala je što je provaljena i zbog toga što nije to očekivala. Ostala si sama sa njim i ispričala mu kao kako je bilo, u prvi mah mu ništa nisi priznala, tek kada je Zola progovorio onda si rekla nešto više. Posle toga je on zaplakao - govorila je Sandra.
Zaplakala sam kad sam videla da je zaplakao zbog Dalile. I rekla sam da sebi nikada neću da oprostim što sam videla njegove suze koje su potekle zbog mene - vikala je Milica.
Mislim da je plakala što se potegla ta tema uopšte. Da je znala da će to da se sazna drugačije bi reagovala. Sama je rekla da je trebalo da mu kaže. I da je pet dana prošlo, morala si da mu kažeš. Mina i Mensur, njihov odnos je bio baziran na Tomoviću, ije mogla da ne zna ništa. Vrlo je iskren bio, i rekao je da će na sve da pristane i prihvati samo da mu se kaže istina. Ja bih ostala uz njega do kraja i rekla kako jeste - govorila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa ovim što je rekao Zola, znam neke stvari. Stiglo je do mene to, ne znam kako se nađem u ovakvim situacijama ovde. Došlo je do mene, nisam slušala sve ali deo jesam. Videla sam video poziv od oko 14 minuta, nisam mnogo ni obratila pažnju na to - rekla je Viki.
Evo svima da olakšam, svaka njena sledeća greška će skupo da je košta, ali sve ovo do sada joj verujem i opraštam! - rekoa je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga