AKTUELNO

Surovo iskrena!

Milan Milošević je ušao u Belu kuću i započeo večerašnju emisiju "Izbor potrčka".

Bolna ispovest Dalile i Dejana Dragojević u vezi njihovog braka potresla je sve ukućane.

Sandra Rešić je dobila reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan i ja smo pričali da on ne može da živi bez nje, naučio je na nju. Ovo što je pričao o kući i to, to je sada kao metaforički pričao. Ja sam ga pitala da li on njoj ne govori sve što treba da kaže, on je rekao da jeste, to što ima da kaže ona će na to reći "jeste tako je" . Njemu je sve jasno. On sa tim ne može da se pomirli, danas mi je rekao da mi nju ne poznajemo. Ali mi je rekao da mu je jasno sve šta oseća, ali nikada to neće reći Dalili. On ne bi preživeo njihov kraj. Ja sam mu rekla da on to stvarno ne bi preživeo jer ne zna kako će na dalje da funkcioniše ako nije sa tobom. Ja sam onda rekla ono što si i ti rekla, da ne treba da razmišlja o tome. Ako se desi razvod, treba da gura dalje. Ali on kao da nema to razmšljanje šta će posle. Rekao je danas da način na koji su funkcionisali da idu zajedno, sa prijateljima, kući, sve, želeo je da uspe u šminci i svemu. Pričao je da mu je stalo da svaki njen trenutak provede sa njom. Na kraju krajeva on nema misao šta će sa biti sa njim ako se desi razvod. Ne znam kako izgleda ta reakciju, kada on polije nju, nisam znala šta da radim - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je najgore što je uradio onda je*iga. Voli je. Voli je mnogo. Ako je to najgore za ovo što je ona njemu uradila, čekao je i više nego što treba - ubacio se Beli.
Ja bih došla i oterala sve. Ali njoj nije lako da prekine pet godina braka. Nije sigurna šta se dešava, na koju će stranu. Ona ne zna gde će. Rekla je da ima milion i jedna stvar koju nije rekla. Danas mi je rekla da ne znam ni da li je pošla ili došla. I da ne može sa takvom psihom da reši problem. Ne može tako. Nedostatak komunikacije da - rekla je Sandra.
Je*aću te ja napolju - poručio je Dejan Luksu koji se sve vreme ubacivao u Sandrino izlaganje.
Zbog nedostatka komunikacije je sve ovo došlo. Oni ne pričaju i kada pričaju dese se njegove suze - završila je Sandra.

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.

#Dalila i Dejan Dragojević

#Sandra Rešić