AKTUELNO

Surovo iskrena!

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Jovana Tomić Matora. Ona je progovorila o svojim sukobima sa Anđelom Rankovićem, te o raskidu prijateljstva sa Kačavendom. Đedovićem i Žanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, šta ima? Kako si? -pitao je Darko.
Malopre sam plivala, sve je top ali teme su stanje uma trauma. Odlučila sam i da prestanem da pričam, nemam ni sa kim jer ne verujem nikome, nemam gram kalkulacije niti ičega drugog, prvi put da se osećam dobro i da ne guram ništa pod tepih, sad da li sam u pravu videćemo -rekla je Matora.
Ne prestaju svađe između tebe i Anđela? -rekla je Matora.
Oni sad uživaju, vidim kako priča sa tobom i hrani se zlobom. Mene je Tamara upozoravala da će mi neki ljudi raditi o glavi a opet mozgam i radi mi na trista i sad kažem ko me je lagao i kome da verujem, u svakom slučaju ako polazimo od toga što mi je Marko rekao da je pričala da sam raspala lezbača ne znam zašto ne bi rekao za Erminu nego za Tamaru. Ja kad sam bila ostrašćena ja sam o govorila, nikada nisam rekla da sumnjam u Đedovića, sumnjam u ono što radi ovde. Ja sam sigurna da on Anđela savetujem jer čujem neke reči od Anđela koje Đedović zna -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je Kačavenda prestala da ogovara Anđela i Anitu po Đedovićevoj direktivi? -pitao je Darko.
Milena dolazi kod mene i govori mi da ne želi više da priča o Aniti i Anđelu, meni je sve to bilo jako sumnjivo. Ja sam rekla u redu, meni je ona goorila nećemo da ogovaramo da pravimo klipove. Žana me ne zanima više uopšte, Kačavenda je uvek držala svoj stav o svemu i ja ne želim da se mešam, rekla sam joj da ja želim da pričam sa njom napolju o našem prijateljstvu i da me uveri zbog čega je sada sve ovako prebacila jer postoje neke stvari koje smo samo nas dve delile. Toliko su mi ogavni postali i Anita i Anđelo, nisu dobili ni jedno loše pitanje i još je njima teško kao -dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja