AKTUELNO

Odustao od nje!

U toku je emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u novom delu Zadruge, a njemu se pridružio Ademir Peleš. On je progovorio o odnosu sa Nevenom Savić, ali i njenoj poljupcu i flertu sa Jovanom Tomić Matorom.

Ćudna je, puno je zatvorena. Zarači negativnom energijom, razmišlja šta će drugi reći i kako to ispada napolju, a u stvari radi sve suprotoro kad popije. Pokušao sam da je opustim, legla je sa Belim u krevet, poljubila se sa Matejom, rekao sam da je zaboravljeno to. Primetio sam što se tiče Matore tih nekih stvari, bilo je nečega, ja sam to osetio, neki flert. Jednom prilokom sam je pitao u pušioni da ako ima nešto sa Matorom da želim da se udaljim. Sad me zezaju da mi Matora skida žene, kao što je i ispalo. Sedeo sam na drugom delu stola i nisam video da su slale porukice, kasnije sam saznao. Nisam bio dovoljno zagrejan, nije mi davala povratnu. Osetio sam to nešto i samo sam se udaljio, nisam joj ništa govorio - pričao je Pele.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te pogađaju komentari da ti je Matora skinula ribu? - upitao je voditelj.
Znam da će me drugovi zezati što se toga tiče. Ispalo je tako, ali eto...Ima jedna koja mi se sviđa, fizički mi se svidela i kad sam malo sa njom u kontaktu, imao prijateljski odnos,duhovita je, Marijana Zonjić. Ne kažem da sam se zaljubio, mogao bih nju izdvojiti. Malo sam krenuo, pravim joj da jede - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga