AKTUELNO

Zgodni Baranin, koji se proslavio zahvaljujući trećoj sezoni "Zadruge", i godinu dana nakon završetka svog učešća opravdava titulu jednog od najvećih zavodnika.

Iako su na njega brojne dame bacile oko, Mensur Ajdarpašić je ostao upamćen po turbulentnoj vezi sa Minom Vrbaški, sa kojom je prekinuo nešto malo nakon završetka treće sezone "Zadruge", a prethodnog leta na njegove čari nije ostala imuna ni Maja Marinković, koja je priznala da je sa njim imala seks.

Foto: Instagram.com/minavrbaski, mennsssur, majaamarinkovic

Maja ga je, po svemu sudeći, upamtila po dobrom, u prilog čemu govori i to da su se brže-bolje nakon njenog učešća u četvrtoj "Zadruzi" ponovo sastali u Budvi, što je privuklo ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža, gde su završile njihove selfi fotografije. Međutim, Mensur je bacio oko na drugu, doduše zauzetu damu, koja se takođe proslavila u "Zadruzi".

Foto: Instagram.com/ majaamarinkovic

Reč je o pevačici Teodori Džehverović, nekadašnjoj učesnici prve sezone rijalitija. Iako je Teodora već dugo u skladnoj emotivnoj vezi s košarkašem Ninom Čelebićem, to Mensura nije sprečilo da joj se javno nabacuje, što nije prošlo nezapaženo.

- Čiji komentar ima najviše lajkova, dobija praćenje od mene - rešila je Teodora da nagradi svoje fanove, a u moru komentara osvanuo je i onaj Mensurov, koji je po svaku cenu želeo da skrene pažnju zgodne pevačice.

- "Ok" - bilo je sve što je napisao, za šta je sad "nagrađen" sa preko stotinu lajkova, a da li će ga Teodora primetiti i uzvratiti mu praćenje, ostaje da vidimo.

Foto: Instagram.com/teodoradzehverovic

Autor: D.T.

#Mensur Ajdarpašić

#Teodora Džehverović