AKTUELNO

Sve na čistac!

U toku su nominacije. Zadrugari biraju između Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Naredni koji nominuje je Nikola Grujić Gruja:

Milica je pokazala da je ljubazna devojka, ali ne družimo se, jer smatram da je Mensur ljubomoran, pa zato ne bih da pravimo problem, sve pozitivno mislim o njoj. Što se tiče Mensura ne podržavam to pretnje, ali iskreno mislim da je okej momak. Njegov stav i temperament me podseća na jednu pevačicu i naravno nominujem njega - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Mensura moram da kažem da je on u Zadruzi 3 ušao u priču sa Minom koja je vodila igru,a ovde je Mensur glavni. Ja sam primetio da je on spreman da ide u Zadrugu sa svojim planom, imao si svoj fokus. Ne sviđa mi se njegov neki stav, mora da shvati koliko ima godina, mora da spusti loptu. Milica i Mesnur su stalno zajedno i ja ih tako gledam. Nominujem nju, jer mi je rekla da sam najiritatntnija osoba - rekao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je sada okej, ali i Mensur se promenio i šaljem njega - rekla je Emilija.

Foto: TV Pink Printscreen

Menusra mrzim iz duše, ne mogu da ga gledam, a on me muva, kupuje mi cveće i želi da me je*e u b... Milica je njemu paravan, i treba da bude sa mnom. Micojku ostajam, a njega šaljem - rekao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukratko, Mensur je tipičan crnogorac koji bi držao devojku pod ključem, ali mi smo okej - rekla je Mia.
Dobra sam i sa jednim i sa drugim. Sačuvaću Milicu - rekla je Olga.
Milicu ću sačuvati - rekla je Lorna.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga