AKTUELNO

Sve izneli na čistac!

Ivan Marinković je ustao kako bi otkrio šta je njemu zasmetalo pa je ponovo ušao u sukob sa Kulićima:

Ja moram da kažem da je meni bilo jako lepo kad asam upoznao Željka i ta energija koja se desila, između nas je meni bila prelepa. Sada dolazi situacija da sam ja trebao da gostujem sa Anitom, ali meni je Miljana rekla da gostuje ona sa mnom, dogovorili smo se da popijemo kafu pre toga, ali Miljana se ne pojavljuje. Sutradan ja čitam u medijima kako sam ja bio loš na rođendanu, kako nisam učestovato u rođendanu, a onda se desilo to da piše da sma doneo samo igračke, meni je to zasmetalo, jer su to mogle odmah da mi kažu, ali to nije bilo - rekao je Ivan pa ga je Miljana prekinula:
Moram da kažem da su nas zvali da nas pitaju da li je Ivan učestovao finansijki i tako je sve počelo. Mi smo od njega očekivali da će on da učestvuje u tome, ali eto nije - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga smo ona i ja bili u emisiji zajedno i desilo se ovakvo ponašanje, sukobi, vodili smo ratove na tri fronta, više puta, a mene najviše boli nešt drugo. Kulinacija svega je bio taj Željkov rođendan i ono što se desilo nakon rođendan. Da se prisetimo kako je Miljana nakon rođendan pod dejstvom alkohola krenula u kazino, a poenta svega je da se ja omalovažim, i to mojom krivocom. Mada od kako je počeo odnos oni su pokušavli da me spotaknu, a ja to ne dozvoljavam. Oni su uspeli u tome da odvoje mene i Željka i to im je bio cilj - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedeš go*na sa tim pričama. On potencira da bismo se mi uplašili da se dete ne veže za njega. Meni su čak i šmekeri pisali da Ivan i ja budemo u dobrom odnosu. Činjenica je da je on loš otac. Evo Žana neka kaže kakva sam ja majka - vikala je Miljana.
Oni se plaše oduzimanja Željka. Ja jesam bio loš, ali nisam bio, ti si loša majka, Siniša, Marija, Tijana, Ana i Bebica su se bavili Željkom nego ti. Ti uzimaš Radmilu da komentariše kakva si majka. Ti si htela da biješ Željka kada sma ja bio u Nišu. Miljana ti nisi staratelj tvom detetu - govorio je Ivan.
Moja majka je staratelj jer ja zarađujem, a to dete nama oca, a uhvatio si se toga što te boli što sam rekla da nis i platio rođendan, a uvek si bio dobrodošao. - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.