AKTUELNO

Otvorio joj dušu!

Dok je većina zadrugara bila na motivacionom govoru Stefana Mihića, a ostali u Beloj kući, Vanja Rašova i Nikola Grujić su se osamili u radijskom studiju, te počeli da pričaju o tome kako se osećaju.

Katastofa sam kad razmišljam o porodici. A trudim se da ne razmišljam. Imam dve tri slabe tačke. Ako budem odlučio da izađem... Nego, šta sam hteo da ti pričam. Razmišljao sam ovako, napolju je korona opet ono verovatno, klubovi sigurno ništa, nemam šta da radim napolju... Ako odem do kuće da vidim da li mi je žena zamerila nešto, to ću videti prvi minut i šta onda? Palim Pink, gledam Zadrugu i dugujem 50.000 evra. Da napolju nije korona, ja bih izašao već - pričao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Radio si pre Zadruge? - pitala je Vanja.
Pa da, ali i pre karantina dok smo bili, skočio je broj, najavili su zatvaranje. Dalila i Dejan kažu da kad su pobegli u "Zadruzi 3" da su shvatili da nikad veću grešku nisu napravili u životu - govorio je pevač.
Ja ne bih mogla da uđem, a da mi je muž kod kuće. Ali dobro, ti si pevač, karijera... - istakla je Rašova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i ne mogu neke detalje da ti pričam. Ovo je top reklama, ali nije mi to presudilo da uđem ovde zbog karijere... Ali znao sam da ide korona, nisam mogao da odbijem ponudu - pričao je Nikola.

Oni su još malo porazgovarali, a zatim je Vanja otišla do Bele kuće, dok je Nikola ostao u studiju.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.