AKTUELNO

Otvorio joj dušu.

Nenad Aleksić Ša seo je kraj Mine Vrbaški večeras tokom emisije "Pretres nedelje", kako bi porazgovarao o svojoj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta želim, ne znam šta još želim. Ja sedam godina nisam bio sam. I sve svađe sa Tarom su bile da Ika ne pomisli nešto, sve sam dublje i dublje išao - rekao je Ša.
Očigledno ti je ovako zapisano - dodala je Mina.
Ja bih samo voleo da Ivana ne pati - nastavio je reper.
To je za nju na početku bio stres, ovo je duže trajalo, sada je ona okej, pomirila se sa nekim stvarima - govorila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo bi mi lakše da nađe nekog. Hoću da crknem, bez nje ne mogu da živim. Znam da mi nikad ne bi prešla preko ovoga, ja nju poznajem - govorio je reper.
Ja nju ne poznajem, ne mogu da mislim. Šta je tebi bilo prvo u glavi? - pitala je Mina.
Totalni kraj. Ja sam se uvek plašio i tokom braka. Ona je uvek vukla naš brak, ovako me je držala. Nikad nije pogrešila, a ja sam mnogo lud. Ona nema nijednu grešku - nastavio je Ša.
Moraš da budeš mudar. Ti imaš 40 godina, Tara ima 20 - istakla je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ali ja sam dete u duši. Ja igram igrice, ceo život sam zarađivao lovu, nisam detinjstvo imao. Ja sam dete željno svega, uvek mi je ljubav falila. Samo sam željan pažnje, lepe reči, samo sam takav - nastavio je Ša.
Ti nemaš ni 0,001% osećaja da možeš da se pomiriš. Ako je tako, nema šta više da se boriš, ako ti je to bio prvi osećaj - rekla je Mina.
Ja znam šta hoću, a šta neću. Samo ja to mogu da znam, to niko ne zna. Niti iko zna šta je to što hoću, šta je to što neću. A vreme neka bude to što

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.