AKTUELNO

Ovo nisu znali!

Nakon Dalile Dragojević, svoj glas na večerašnjim "Nominacijama" dala je Anđela Đuričić.

Dobro veče svima, ja sam danas dosta razmišljala o Viki i Janjušu. Ja sam super i sa Viki i sa Janjušem, imam relativno dobro mišljenje o oboje, nemam šta da im zamerim, ne zanima me šta rade sa strane. Što se tiče Viki, imamo super odnos od prvog dana, tu smo jedna za drugu, spavamo blizu jedna druge. Interesantna mi je i super za rijaliti. Ne bih mogla da je pošaljem u izolaciju. Žensko je, mnogo mi je draga i ja sam čula neke stvari, prirasla mi je srcu. Što se Janjuša tiče, imam dobar odnos i sa njim. Ali moram da kažem, dao mi je 9 na izboru za Miss, to sam mu zapamtila. Moraću njega da pošaljem - rekla je Anđela, a potom je ustao Sale Luks:

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuša sam upoznao ovde, top je momak, imamo zajedničke prijatelje. Momak je na mestu. Viki mi je dobra drugarica, Nevena, Mima. Svi im nešto morališu, a niko od tih devojaka nije legao sa nekim. Rade tu, pomažu. Muka mi je od ovih što ne preklapaju. Od kad se družim sa ribama, nikad nisam naj*bao, a od kumova, braće i drugova jesam. Ja sam oženio finu, prostu, a ona ispala pokondirena tikva, demon. Bolje što nisam imao decu sa njom, imao bih ozbiljan problem. Ovako, Janjuš je baš duhovit. Da li juri kadar ili ne, ali od svih ovih "nemoralnih", nijedna nije digla noge. I ja volim da pipnem. Toliko o njemu, sve najbolje - krenuo je Sale, pa nastavio:
Što se tiče Viki, ona je bila u vezi sa mojim dobrim drugom, to je bila velika ljubav. Ima tetovažu posvećenu toj ljubavi. Bili su stvarno u ozbiljnoj ljubavi. Kad sam ulazio ovde, rekao mi je da joj kažem da joj je i dalje prijatelj. Ne j*be nju muškarac, nego ona j*be muškarca. Ona je lovac, a oni su plen. Ona vam plaća taksi. Te ribe to tako rade - govorio je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je sam platio taksi - dodala je Viki.
Nema šta, top je devojka, voleo bih da su sve devojke kao ove moje drugarice. Viki ću ostaviti iz poštovanja. Janjuša šaljem, Viki ostavljam - zaključio je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.