AKTUELNO

Potresno!

Nakon što je Bane Čolak izabrao Filipa Cara i Sandru Čaprić za svoje potrčke i Saleta Luksa za omiljenog, voditelj Milan Milošević započeo je ''Pretres nedelje''. Prva tema je bolna ispovest Viktorije Mitrović o tome kako je seksualno zloostavljao sveštenik u crkvenom dvorištu.

Foto: TV Pink Printscreen

Viktorija je devojka koja je sa 12 godina silovana od strane sveštenog lica u dvorištu crkve. Mislim da ne postoji osoba koja te noći nije plakala. Svi me znate i kako podnosim takve priče. Drago mi je što nisam ja bio prve noći da pričam sa njom - rekao je Milan, pa je nastavio:
Prošlo je nekoliko večeri od kako je Viktorija ispričala Darku Tanasijeviću sve. Ja se nadam da ste svesni kroz šta je ona sve prošla? - upitao je Milan, pa je reč dao Stefanu Kariću koji je rekao:
To je baš bilo katastrofa. Da je bio film, prekinuo bih da je išla takva scena. Nezahvalno je komentarisati to, bitno je da je ona ostala normalna posle svega - rekao je Karić, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Viki je imala sreću da nije završila kao Tijana Jurić. Ne znam kako da ga nazovem. Em što je takvo sveto mesto ukaljao u njenim očima, ona je osakaćena. Ne znam kako bih pomogao, ali mi je neveroavtno koliko je ona snažna devojka, da je stajala toliko hrabro pred nama i gledaocima. Želim joj svu sreću ovog sveta - dodao je Stefan.
Ja ću vam reći da sam video njenu sliku, kako je izgledala sa 12 godina - rekao je Milan, što je rasplakalo Viktoriju, pa se Miki tom prilikom ubacio:

Foto: TV Pink Printscreen

Viki nije drugačija i nije kriva za to što joj se desilo. Treba da se naglasi da nju nije silovala crkva nego pojedinac - rekao je Miki.
Neko mora imati nadzor nad takvim ljudima koji imaju kontakt sa decom - rekao je Car.
Neću da je gledam ovakvu. Hoću da je vidim da se smeje, da se posvađam sa njom - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije slučajno što je sa nama. Ona će mene uvek imati za prijatelja, brata - ustao je i rekao Đole Kralj.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta:

Autor: N. Ž.