AKTUELNO

Tenzično!

Milan Milošević ušetao je u Belu kuću i okupio zadrugare, kako bi, prvi put u "Zadruzi 5", ovonedeljni vođa, Lepi Mića, izabrao potrčke i omiljenu osobu. Na samom početku, Sandra Rešić prokomentarisala je današnju Mićinu podelu budžeta:

Htela sam uz malo kritika da mu kažem kako mi se ipak dopada njegova podela budžeta, što je ispoštovao neke ljude, ali mi nije dao da dovršim. Mića je poznat kao neko ko nikada nije dao budžet po zasluzi, u smislu rada, higijene i slično. To mi je zaparalo uši, tako je krenulo i to me je pecnulo u Mićinom izlaganju. Nisam očekivala veliki budžet, da sam dobila mali, izgorela bih. Ja bih Matoroj, na Mićinom mestu, dala i najveći budžet možda - komentarisala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je bila u ekipi zadrugara koji su dobili krevet, svima sam njima dao mali budžet - objasnio je Mića.
Znam da bi mi Mića možda dao i veliki budžet iz poštovanja, ali mi nije jasan taj njegov princip zbog nagrade, po čemu onda drugi dobijaju 4000 dinara? Ja bih svojim prijateljima dala veliki budžet, kakav god sukob imali, ja bih njemu dala - govorila je Matora.
Ja sam danas rekao za Matoru, Janjuša, Mikija da su moje najveće razočarenje! - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je prava stvar, ja sam i želeo da izazovem revolt, sve je rečeno kako stoje stvari, nismo dobri, ne družimo se! Sandra se naljutila, jer sam joj rekao da razmišlja glavom drugih, odnosno Đedovićevom glave - nastavljao je Lepi Mića.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga