AKTUELNO

Opšti haos!

Sandra Rešić i Bora Santana večerašnji su gosti u emisiji "Narod pita", a odmah na početku su razjasnili svoj sukob:

Ja nju nisam blatio, dok nisam pročitao njenu izjavu vezanu za Milicu Kemez, gde me je provukla. Kao da sam ja neki monstrum, pa Milica ne treba da bude sa mnom. Ja sam taj tip, koji nikada nije pogrešio kada sam želeo da iznesem svoje mišljenje, meni su mnogi zamerali psovke i slično, ali su se neki i divili, ja sam takav samo u rijalitiju. Nikada van ružnu reč nisam rekao za Sandru, želim Sandri da se vrati svom poslu, pevanju, uvek sam gledao da je guram. Ne mora da glumi van Zadruge - govorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

A šta podrazumeva ta gluma van Zadruge? Ne sedi mi se ovde sa tobom, ali hajde da budemo realni. Da li sam se ja ostvarila kao glumica ili nisam želela, to je moja stvar, ali na osnovu čega si ti pomislio da ja glumim van Zadruge? - pitala ga je Sandra.
Da li sam se ja pomirio sa Milicom, to je moja privatna stvar. Mene tvoj privatan život van Zadruge ne zanima. Ti si se zaljubila u Anđela, ti si se u drugog zaljubila koja si bila pet godina u vezi. Ja sam trebao haos da ti pravim, šta? - nastavljao je Santana.
Deset meseci se vrtela tvoja priča da li si spavao sa njenom sestrom, nemoj sada da spinuješ priču. Posle si ponovo počeo da se menjaš i šištiš! - govorila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam da si me zvala, ja sam bio tada ugašen, zvao sam te čim sam video. Prva je popčela da spominje moje ime - svađao se Bora.
Nije tačno, prvi si prosledio Đedoviću paklene poruke, gde si vređao i psovao Cicu najstrašnije. Sve to zbog moga intervjua! - vikala je Sandra.
Ja još nisam sreo čoveka koji je podržao Sandru! - pričao je Bora.
Kada sam te sklanjala od Nece, kada si vređao obezbeđenje, jer nećeš da ideš u zatvor, Neca te je gađao flašom, a pogodio mene, sve si mi najgore na svetu rekao. Ja nisam zmija, ja sam zmijetina, tek češ videti - nabrajala se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se šlihtaš ljudima, koji ti nisu lupili tag na Instagramu, mene je toga blam! Ti si jednog Ša obrlatila na priču. Milica je nivo za sve vas - dodao je Bora.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga