AKTUELNO

ŠOK!

Lepi Mića je nastavio sa podelom budžeta, a sada su na redu bili srednji budžeti.

Prvi srednji budžet je dodelio Banetu Čolaku:

Foto: TV Pink Printscreen

Bane Čolak je neko ko je zadivio sve svojim učešćem u prethodne tri sezone. Oko njega se vrte raznotrazne devojke, Bane pada u nesvest. Nikome nije jasno šta on tačno radi. Čestitam ti na tome što si sa devojkom koja te nije mogla očima gledati - rekao je Mića i dao mu srednji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Car je jedan konj. Čovek koji je deset meseci bio u rijalitiju, izašao i ostao dužan 23.000 evra. On se ovde tukao sa nameštajem, vređao me je najstrafnije. On je u dnu duše dobar, misli da je bitan, a ne zna ništa. Ja sam se uvek sa Filipom Carem svađao zbog toga što je devojke vređao najstrašnije. On je jako intresantan. - rekao je Mićai dao mu srednji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je devojka koja je u startu u studiju napravila cirkus. Krenula je jako lepim putem. Ja ću ti dati srednji budžet samo zbog jedne stvari, a to je zato što si jedna ozbiljna budaletina - rekao je Mića i dao Irmi srednji budžet.
Smatram da nisi takva, kakvu su te predstavili u novinama. Ušla si ovde da pokažeš sebe kakvu jesi. - rekao je Lepi Mića i dao srednji budžet Mc Aleks.

Autor: N.Ž.