AKTUELNO

Nisu se složili!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je sledeće uključenje. U emisiju "Narod pita" uključila se gledateljka Andrijana, koja je želela da pruži podršku Miljani Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Halo, Andrijana je, poštovanje... Ja bih prvo pozdravila dame, gospodin Lepi Mića mi neće zameriti. Htela bih da se obratim Miljani. Miljana, ti si dovoljno jaka. Šta je to kliknulo da dovedeš sebe do toga? - pitala je gledateljka.
Do čega? - pitala je Miljana.
Kompletno. Zrela si žena, imaš dete. Tvoji nisu žrtva, ti si njihova žrtva. Miljana je žrtva svoje porodice - nastavila je gledateljka.
Nije to tačno - odgovorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, zrela si žena, dovoljno si jaka, nije sramota ići kod stručnog lica - nastavila je gledateljka.
Jao, gospođo, idem pet godina, nema leka - rekla je Miljana.
Ti si samo rastrzana između sebe, porodice i ljubavi. Ja nisam ona koja te osuđuje, mene srce boli - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana treba da shvati gde greši i prema kome greši - ubacio se Mića.
Čovek u takvom rastrojstvu ne može da shvati, a njena duša je čista - smatrala je gledateljka.
Miljana radi loše stvari. Ta priča: "Volimo te, divna si", to joj daje za pravo da radi ovakve stvari. Pravi se greška, dajete joj pravo da radi ovakve stvari. Ona je od 80 zadrugara bila treća! Pričamo realne stvari. Vi ste glasali da ona bude treća, tačka i kraj! Ovo što radi nije dobro, treba da je iskritikujete! Kritika je spas, a guranje u problem je kada nekoga lažno branite i hvalite! Vi birate pobednike ljude koji rade strašne stvari, a onda kažete da je iz sažaljenja. Hoćete da kažemo šta je prvih 15 radilo? Ostale su devojka koja se j*bala sa čovekom koji je u braku ispod slike njihovog deteta... Paula je bila sedma. Hoćemo dalje? Staćemo tu! Nemojte Miljanu hvaliti, nemojte joj davati lažnu nadu da se ne bi ponavljalo! - istakao je Mića.
Ona je žrtva svoje porodice! A sada moram za Miću da kažem, Mića je za mene pobednik svih sezona apsolutni, on je pokazao takvu empatiju i zato nikada nije bio prvi! - poručila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.