AKTUELNO

Prihvatila kritike!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su Marko Đedović i Tara Simov. Usledilo je telefonsko uključenje, javila se Vera iz Novog Sada.

Pitala bih nešto Taru, kad sam videla ono sa Nenadom, bila sam ubeđena da si spremna da igraš igru, da napraviš priču. Uvek si bila nervozna i čekala da te pitaju da li se zabavljate. Očekivala si pitanja novinara da kažete da li ste u vezi, pa bih ja rekla da je to bila tvoja gluma. Po tome sam ja videla da si ti nešto smislila - započela je gledateljka.
Moja zbunjenost i neodlučnost, trebala sam da se izdignem, pokažem lepšu stranu, a ulazim u taj odnos. Nije da ga nisam dovoljno volela, mrzela ili se igrala. Miljana je ponavljala da ja imam strah od pitanja gledalaca i novinara. Kod mene je vlada nervoza, jer ne znam da li se napolju nešto zna. Imali smo tajne dogovore da ja preuzimam sve na sebe, da sam ja njega ganjala i jurila, a da on ništa nije znao - objašnjavala je Simova.
On je igrao istu igru, non stop je gledao u kamere - nastavila je gledateljka.
To je više stah da se ne sazna, jer delikatna je situacija. To je bilo da se ne sazna - dodala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Igrao je i on, ne samo Tara. Ne krivim ja Taru, koliko njega. Tara, napravila si onaj rujsfaj, mene je želudac počeo da boli - pričala je gledateljka.
Verujte mi u mene su ušle takve bubice, nisam mogla više da izdržim -
Marko, ti si čovek bez dlake na jziku, ni od koga se nisi plašio, niti imao pardona. Ne znam zašto si dozvolio da prećutiš i da ide u tom smeru? - pitala je gledateljka.
Mislio sam da će se završiti na nivou za*ebancije. Ne može tu niko nikog da spreči. Mene su optuživali da sam spajao. Ja sam 15 godina stariji od nje, greške su joj se desile, katastrofalne. Ja da linčujem neću, verovatno na razočarenje mnogih - odgovorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam protiv toga da muževi ostavljaju žene, pogotovo sa decom, ali da ostave onako divne žene. Ša je imao dobru ženu, Kristijan isto. Janjuš samo slike iz kafane, Ša kuka večito kako je u pravu i nikad više. Verujem da Tara kaže da mu oprašta došao bi za pola sata u studio. Tara, treba da radiš na sebi i da se držiš kao prava devojka. Svima da dokažeš, ne treba ti sad veza. ti si u rasulu, dosadilo je pljuvanje po novinama. Radi na sebi i videćeš da će sve drugačije da bude - pričala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga