AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Narod pita", usledilo je telefonsko uključenje, javila se Cveta iz Novog Sada.

Sanja greške koje si ti napravila se dešavaju svim au životu, dobro je što ih prepoznaš - započela je gledateljka razgovor sa Sanjom.
Ja se nikad ne perem tuđim greškama. Svesna sam i bitno je da ih više neću ponavljati - dodala je ona.
Ja se potpuno slažem sa prethodnom gledateljkom, Mislim da nisi bila zaljubljena u Anđela, da je to bila samo strast između vas dvoje. Ja ne znam kako se ti osećaš, možda grešim - nastavila je gledateljka.
Da nisam bila zaljubljena ne bi mi bilo teško kad sam videla sve ove stvari. Na početku je bilo više strast, posle je to preraslo u nešto više - rekla je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, mogu da te pohvalim da si jedan od kulturnijih momaka. Večeras si bio kontradiktoran, ja sam morala da pišem teze. Kažeš da ti je bilo neprijatno kad ste ušli u odnos, kako ti je nije bilo neprijatno kad ste se muvali? - upitala je gledateljka.
Vuklo nas je i kad je došlo do tog čina da budemo zajedno, nisam mogao - odgovorio je on.
Ti kad si ušao Matora te je zamolila sve samo ne ništa sa Sanjom. Kad si osetio hemiju zašto nisi prestao? - pitala je gledateljka.
Zato što smo Sanja i ja najviše vremena provodili zajedno i to je tako vremenom buktalo - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si onda obećao Matooroj da nećeš ništa da imaš? Znao si da ćeš da povrediš Matoru - nastavila je ona.
Trebalo bi svako da uđe unutra da vidi šta se događa na emotivnom planu i psihički. Jedan dan tamo nije kao dan napolju, onda možete da zamislite za dva meseca šta može da se izdešava - rekao je on.
Branio si Natašu, a za Sanju nisi stao ni u jednom jedinom trenutku. Nije mogla da progoovri od ukućana, a ti si stajao sa strane. Kažeš da nisi poznavao misicu spolja, a čuli smo kad ste pričali da si bio sa misicom na piću i njenom drugaricom. Ona je pričala kad si bio u bioskopu sa Sanjom, da se ona tebi javila, kako se onda ne poznajete? - pitala je gledateljka.
Zašto bi menii bio problem da kažem da se poznajem sa misicom? Mi bismo se onda družili. Stefan je valjda bio sa Jovaninom drugaricom i tako je upoznao Jovanu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažeš kako se Jovana ponašala prema Sanji i da te to ne zanima, a zanima te kako se Sanja ponašala prema Jovani. Sanja ništa ružno nije rekla Jovani, ona je tok posle Matorinih prozivki odgovorila. U principu si kontradiktoran - rekla je gledateljka.
Matora mi je drugarica, a sa Sanjom sam imao ljubavni odnos. Ja Sanji nisam zamerio dok nisam video šta se dešava i kada sam saznao neke stvari - rekao je Anđelo.
Večeras si posebno konradiktoran, barem budi iskren - dodala je gledateljka.
Nisam dobro prolazio kada sam bio iskren - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada bi Matora bila sa Teodorom? Tvoja najveća ljubav, da raskineš sa njom i Matora je tebi prijatelj i njoj i ona se smuva sa tobom ljubavi i raskine sa njom posle dva dana, da li bi ti to bili normlano druženje? - pitala je gledateljka.
Bilo bi mi. Šta da kažem kad vi očekujete odogovr da ne bi bilo? Ne radim ono u životu što ne mislim da nije normlano. Bitno je da nam je lepo, na kraju krajeva. To što se desilo sa Sanjom je strast i hemija, muško sam , nisam robot. Mogu ja vas da pitam? Možete li da mi objasnite fenomen Sanjinog zaljubljivanja u Frana, igra sa Carem, Fran neće da je poljubi, zaljubi se u mene, ja izađem i onda bude sa Carem, objasnite mi taj fenomen. Da li je to kontradiktorno? - odgovorio je Anđelo.
Sanja je rekla da je ušla polupana i da nije ušla psihički spremna. Ona kada je ušla rekla je da joj se Fran svideo, kao što si ti meni sladak preko tv-a, tako je i on njoj. Tara je nju nagovorila da ide da poljubi Frana, ona i Tara su sedele i pile, a Sanja kad popije ne treba joj mnogo, ona je blentava. Ona je imala simpatije, nije bila zaljubljena, a to se predstavilo kao svemirska ljubav. U kući ste svi regovali kao da je svemirska ljubav, samo zato što je Matora skakala i svi ste to prihvatili tako i osudili ste Sanju. Ona nije ušla u odnos sa Carem nego da se pecka sa tobom, a on je peckao Sanju i pričao da oni ne mogu da budu zajedno i hteo je Mini da tera kontru. Poslali su ih u izolaciju, Sanja se samo poigrala sa njim, priznala je da je on igra, ništa nije slagala. Posle je ušla u vezu sa tobom i desilo se šta se desilo i onda je skroz potonula. Rizikovala je da ostane napolju bez nekih ljudi i prijatelja, samo zato što je tebi verovala. Svesno si ušao u to da bi posle dva dana rekao ja ne mogu - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga