AKTUELNO

Gledateljka je potkačila i Nadicu!

Prilogom smo se ponovo vratili u "Zadrugu 4" i podsetili se ljubomornih scena Tare Simov i Nenada Aleksića Ša:

Odmah je stala priča sa tom devojkom bivšom, jer je krenulo da se piše da smo se mi pomirili. Ne želim da je uvlačim u probleme uopšte, mi nismo ni hteli da uđem u neku priču, sve je glupo krenulo, ali mi nećemo postojati - rekao je Ša za bivšu ljubav.

Odmah potom, usledilo je novo telefonsko uključenje:

Ša, ti si veliki i uspešan muzičar, nisam mogla da razumem zašto si tamo. Malo ću se osvrnuti na pobednicu, ne znam na osnovu čega je ona žena iz naroda. Mnogi su bili snalažljiviji i pričljiviji, nisam videla da je ta žena iz naroda skuvala ručak njima. Što se Sandre tiče, u više navrata sam čula njene izvedbe, da ima glas, ima, ali mislim da za nju postoji vreme kada treba da gleda sebe i svoju karijeru. Ako ne može da se zaradi na nekoj tezgi, onda neka rijaliti plati - počela je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svoju karijeru i dalje imam. Mislim da je rijaliti bio odličan potez za mene, čime god da se bavim, mislim da nije loše ući u rijaliti - odmah je odgovorila Sandra.
Koja je tvoja karijera? Ja ne znam ni jednu tvoju pesmu ili hit - dodala je gledateljka.
Vi ne znate, postoje ljudi koji znaju i koji znaju moju karijeru, mnogi znaju čime se bavim i kako radim - objasnila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, što se Ša tiče, poznajem njegov rad, međutim, ja ću ti sada nešto reći, nadam se da se nećeš uvrediti. Meni je sve to ličilo da je sa tvoje strane iskreno, ti si bio zabava miliona, svi su te osudili, ali su ti i pomagali, bar sam tako videla. Što se Tare tiče, ona ne može da bude iskrena, ona je mali lažov, koji živi tako od malih nogu, pa je porasla i umesto da stane, ona i dalje tako pliva. Mnogo obraćaš pažnju na sve to, treba da se isključiš i vratiš se muzici i porodici. Nema tu ljubavi - govorila je gledateljka Nenadu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga