AKTUELNO

Gledateljka dala detaljnu analizu o zadrugarima!

Emisija "Narod pita" sa večerašnjim gostima nikad iskrenija. Marko Đedović i Sandra Rešić odgovaraju na pitanja gledalaca. Usledilo je naredno uključenje.

Vi ste bili moji favoriti, lepi, pametni, obrazovani. Gospodin lagani je limitiran momak, loš čovek, loš muž, uopšte mi ne nedostaje u emisiji. Čovek koji je velikodušno poklonio devojci nekoj nebitnoj, onako izvređao divnu ženu. Na kraju ona dođe i onako ga primnitivno poljubi. Što se tiče Tare, ja za to dete nisam čula do pre Zadruge, nevaspitana, koja psuje, diže noge, svašta. Prvo Mateja, onaj fini dečko, pa onda se osilila pa na oženjenog. Za Ša mi nije važno ali mi je žao Ivane. Marko, vi ste veoma obrazovan čovek, za ono što ste rekli da ste se sažalili, znate ima dosta dece iz domova koji su postali doktori nauka - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni liči Tara na nezbinuto kuče. Ja sam žena koja je pristalica toga da je to recept kada su se prave vrednosti izgubile. Žene nisu više ženke. Ona je tipična muškarača, zamislite da je devojka u tim godinama ljubavnica. Dovoljno je što više pripada ulici, ona tuče muškarca, čupa mučenu Draganu, katastrofa jedna zaista - nastavila je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedina osoba koja je na nju pozitivno uticala je mali Mateja, ali dete nije mogao više da izdrži i batalio je sve to - rekao je Marko.
Mateja je fin dečko, vaspitan, lepo obučen, on je pokušavao nešto lepo ali ne vredič. Da li je moguće da se to dete smrtno zaljubljuje u svakog čoveka. Ne samo Tara, nego i Kristina ona što je sa Krisitijanom, planiraju dete sa nekim čovekom koga znaju malo, pa čekajte molim vas imati dete je ozbiljan projekat - prokomentarislaa je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz takvih odnosa se i rađaju deca koja su kao kerovi na ulici što sam naveo. Tačno se vidi ko je dete iz ljubavi a ko iz toksičnih porodičnih odnosa - dodao je Marko.
Slažem se sa vama gospođo, ni meni nije jasno to grčevito traženje ljubavi u rijalitiju. Ima parova koji su opstali i sve je to okej ali to je zaista retko. Ali ovo što oni potenciraju nije noralno, da se vanserijski zaljubiš tamo, mislim stvarno. Ne podržavam to, meni to nije normalno - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Pravi primer je Maja Marinković, nesretna devojka. Obeležili su četvrtu sezonu ali je realno histerična, nenormalna, udara glavom o zid u staklo, zaista nevaspitana. Još ono patološko sedenje i dosađivanje njemu, scena sa haljinom. Kao da su namerno podizali tenziju sa svojim pomašanjem, nisu mi bili interesantni tačnije bili su mi dosadni. I ona je htela brak, dete sačuvaj bože. Po meni su vaši gosti obećežili Zadrugu 4. Sandra je gledala svoja posla, Marko elokventan pametan.
Ko vas je najviše razočarao gospođo? - pita oje Milan.
Iskreno Nenad. Mislila sam da će doći sada i bar pokušati da spere ljagu sa sebe, a i Maja Marinković koja ne ceni ni svoje roditelje ni ovu kuću - jasna je bila gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga