AKTUELNO

Gledateljka je vrlo detaljno analizirala goste a i publiku koja se javljala uživo večeras.

Emisija "Narod pita" je pri samom kraju. Dušica se osvrnula na komentare gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima raznih mišljenja, ali eto ovaj slušalac je bio baš naklonjen. Uvek će biti komentara, ovo je rijaliti, nije problem. Ako me pljuju poneću kišobran i to je to - nasmejala se Nadica.
Jel ste očekivali da će Nadica biti hit večeri? - našalila se Dušica.
Nama nije problem, nama je jako lepo, super i opušteno - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, pozdravljam ova dva momka lepotana. Ono kad je Miljana bila ono je bio haos, ja sam se uplašila i pobegla. Nadice, lepotice puno pozdrava i tebi. Drži se i ne daj se, ti si kraljica. Ovo što narod priča to ništa, ne sikiraj se - rekla je Desa.
Ma gospođo ništa to neće promeniti, čak ni apetit. Baš sam potrešena, evo oslabiću čitavih sto grama - našalila se Nadica.
Čorba, bio si super, malo si pogrešio ali si brzo ispravio - rekla je gospođa.
Hvala vam puno gospođo, sve najbolje - nasmejao se Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je još jedno uključenje.

Dobro veče, Čorba, toliko si pametan i toliko dobar, ali si dosta i grešio. Ne znam šta ti se desilo, tvvoja jedina greška je što piješ. Treba da shvatiš koliko si pametan i mudar, ali greška ti je rakija. Znaš šta si ti bio za te devojke, sve su te volele zbog tvoje energije, takav i treba da bude šoumen. Nisi smeo da padneš na Maju ona ti je bila ozbiljna greška, ali si se brzo opametio. U studiju si grlio Maju, to ti zameram jer te je pljuvala, i tebe i Teodoru. Jedna greška ti je Maja, druga Kristijan. Nemoj da veruješ mnogo Bori, Matoroj, to su sujetni ljudi.
Ja sam sa Teodorom, ona mi je najbitnija - ubacio se Čorba.
Nisi morao da stojiš sa Kristijanom i sve što si rekao za njegovu devojku bio si u pravu. Vrlo si vaspitan i vredan, slušaj roditelje, ti si jedinstven čovek koji je pokazao kakav čovek treba da bude. Sve ti najleše želim i da postaneš najpopularniji u Srbiji! - rekla je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Frane dobro veče, jako si inteligentno dete, upleo si se sa Paulom. Dobra je ona ali nije za tebe, naći ćeš i ti svoju sreću. Želim ti sve najbolje. Puno žuriš, samo polako. Paula ti ne treba u životu, nemoj da plačeš ni zbog koga, jeste fina je i lepa ali nije za tebe - nastavila je gledateljka.
Dobro veče Nadice, čestitam na vašoj zasluženoj pobedi. Zašto uopšte odgovarate sujetnim i ludim ženama. Kada vas vređaju vi samo uzvratite. Pitala bih te žene koje su verovatno Osmanove prijateljice čemu sve to - govorila je gospođa.
Ne verujem da to ima veze sa bilo kim, mislim da je to samo stvar kulture. Nisu oni povezani sigurno, nego su samo nekulturni - odgovorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga