AKTUELNO

Iznenađenje!

Nadica Zeljković, Milan Janković Čorba i Fran Pujas večerašnji su gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita", a gosti su najpre prokomentarisali aktuelna dešavanja:

Video sam ovo što se dešava sa Majom, Carem i Janjušem, video sam da se Car i Janjuš ne prate i ne druže više, ne znam šta se konkretno desilo. U šoku sam, ne verujem da se neke priče i sada potežu - prokomentarisao je Fran.
Nisam znao ništa, iznenađen sam. Meni se čini da su u Zadruzi nešto drugo bili, ništa nije isto sada - dodao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je usledilo novo uključenje:

Nadica je, po mom mišljenju, zaslužila pobedu. Ona i Kristijan su svima bili kao majka i otac. Ona je savetovala i Taru i Ša, kao i sve druge zadrugare. Svaka joj čast, glasao sam za nju i bio sam siguran da će pobediti. Svaka čast i Kiji, drago mi je stvarno, mogla je da lobira preko Instagrama, ona to nije radila - počeo je gledalac.
Ja ujutru budem kao maćeha, a uveče kao majka. Ali se nisam toliko davala, povlačila sam se. Kada vidim da stvarno greške, onda i viknem, posavetujem - prokomentarisala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Želela bih samo da kažem da mislim da Čorba nije neprikladno obučen, da je to njegov stil, on je džentlmen, sve ispoštuje, ne znam što ga kritikuju. Fran je jedan veseljak, nije zaslužilo da se Paula onako ponaša prema njemu - dodao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga