AKTUELNO

Ovo pitanje nije očekivala!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Paulu Hublin:"Pričala si kako se ne šminkaš zbog Frana, a zašto se sada ne šminkaš a kažeš da si srećna?"

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ja nisam rekla da se ne šminkam zbog Frana, jer ja to ranije isto nisam radila jer ne volim. Nisam rekla da nemam volje da se šminkam, a on je super i jako mi je drago zbog toga. Sada je sve zbog vremena, a sada je super vreme i super sam, ali kada nije onda nisam. Čorba i ja smo pričali jedno dvanaest sekundi, ali me je i Nadica oraspoložila, i ja sam očigledno problem, a on je super! Čim sam pričala sa njim, i on je super i ja prihvatam da ja možda mračim i ljude uvlačim u depresiju - rekla je Paula.
Potezalo se to pitanje, i ona je mene krivila kako sam ja krivac, a mislim da ona po mene nije bila dobra i ja sam sada top! Zezam se i nasmejan sam ovde, i lutam nekad sam, ali mi je jako lepo - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo u dvorištu, i Fran je jako poziotivan i čeka Minu da se vrati, ali kada smo puštali ponija, videli smo Paulu koja je izbacila glavu kroz prozor, i izgledala mi je kao iz horor filma, kao i Mišel. Ona je bila bez šminke, i samo je pružila glavu onako bleda i sa kosom -
Kako bi se ti osećala da se Fran smuvao sa nekim da bi se osvetio tebi? Da li imaš malo savesti, od čega si satkana? - glasilo je pitanje.
Pa on se i smuvao sa Minom, ona je to uradila, ali nije rekla i niko nije glup ovde! Rekao je kako je i on delimično, i da mu je drago - rekla je Paula.
On je dokazao kako je spreman da je prihvati posle svakog, ali ako je Vladimir želeo da se osveti Franu, Fran je pobednik. On jeste emotivno nestabilan, i ja se samo plašim kraja rijalitija, jer ga razumem,. vidi se koliko je raspoloženiji i veseliji - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga