AKTUELNO

Janjuš večeras kratkog fitilja!

U toku je emisija "Narod pita", uključila se još jedna gledateljka uživo u studio.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče Ivana. Pozdravila bih sve osim Janjuša. Maja je žensko dete, ženski rod. Ne znam koja bi ga žena pogledala posle svega. Mnogo sam uzbuđena, danima zovem. Toliko da je vređa, blati, gazi, šta mu je ta Maja skrivila. Čovek koji voli se tako ne ponaša, on nju nikada nije voleo da se razumemo. On je ovo dete zlostavljao - govorila je gledateljka.
Mar* u pi*ku materinu, sram te bilo, jel zoveš da mene provociraš - iznervirao se Marko.
Ti si nju psihički zlostavljao i maltretirao, strašno šta si radio sa njom, ne razumem ko tebe može da podržava - nastavila je gospođa.
Ti ne treba sigurno, kako ste se uzbudili - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju jeste on maltretirao da se razumemo, sve je inicirao. Imam i ja mišljenje kao prethodna gledateljka. Svašta joj je radio svi su to videli. Mislim da te i Čorba nije poštovao, ne bacaj bisere pred svinje! Nemoj to da radiš! - govorila je gospođa.
Čorba nije loš dečko, slažem se sa vama generalno za mnogo toga. Nije to bila ni približno veza kao ova - rekla je Maja.
Ne znam što ga hvale on je za mene beskičmenjak. Mislim da nju ni Car ne može da shvati, njemu je sve ja pa ja, dosta je puta nije slušao - ubacila se gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga