AKTUELNO

Janjuš rado pristao!

U toku je emisija "Pitanja novinara", prva tema koja je otvorena ticala se odnosa Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a Lepi Mića dao je svoj komentar na današnje pomirenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Preksinoć smo govorili oboma da treba da promene ponašanje, a on je na kraju popustio, i ušli su u vezu. I ja sam za to, da kada mirno pričaju, kada su ušli u emociju, ja neću da kritikujem. Rekao sam da ih pustimo, da idu zajedno, kao da samo čekamo da neko napravi grešku, pa da lomimo kosti. Marko na primer ume da bude grub, a ja popustim.Treba da pustimo da se vole, a ako ruše idilu, ruše svoju, našu ne. Uvek sam govorio da su isti. Nekad Maja želi vezu, nekad Janjuš. Sada je ona bila ta koja je bila upornija, bila uz njega, bila prijatna... - komentarisao je Mića.
Ima li promene u ponašanju? - pitao je voditelj Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, vidim da Janjušu više ne smetaju kostimi i sve. Podržavam ih, i podržavaću ih do kraja. Volim kada je Maja vesela i srećna, a Janjušu je ranije bilo loše zbog Maje. On treba da shvati da nas da laže ne može, kad kaže da neće u vezu i ostalo - rekao je Mića.
Ne lupajte, nisam lagao - dodao je Janjuš.
On sada treba da kaže: "Maja Marinković je moja devojka!" POnavlja, meni je lepo ovako d aih vidim, to što koriste svoje svađe da bi se više blatili to je na njima. Sada će izaći Anja, neće imati čije du*e da gleda, mislim da će neke stvari konačno biti dobro. Voleo bih da bude i ta svadba sada, i neka bude to na dobro i eto, ja im to želim! - vikao je Mića.
Ja pristajem! Ali, sveže je, polako sada, hajde da uozbiljimo malo - nasmejao se Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

A svadba nije ozbljna? - dodala je Maja.
Nije ovo za*ebancija ljudi... One stvari koje su se dešavale meni i Maji, nikada ne bi trebale da se dešavaju. Jer, ja kad kažem da neću da budem sa njom, ja to neću, jer se pre toga desi svašta. Ne može meni neko d akaže da lažem! - nastavljao je košarkaš.
Nemoj onda to da radiš - objasnio je Mića.
Svađali se jesmo, ali nikada na ovakav način - objašnjavala je Maja potom.
Ona mora da sluša tatu svog, ja sam to govorio, pričao sam joj napolju, da upali telefon, da se javi ocu, sto hiljada puta sam joj rekao da ga nazove, a ne da čovek bije glavom gde je šta je... Niakda čoveku ružnu reč napolju rekao nisam - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Oboje bih da pitam, zašto se Sandra protivi vašem novom početku? - glasilo je naredno pitanje voditelja Darka Tanasijevića.

Ja sam ispala najveća budaletina zbog njih! - vikala je Sandra.
Ona je Saškin pulen - komentarisao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sma rekla da je folirant davno - komentarisala je Ermina.
Ona je kivna, jer on u svađama priča jedno, a onda se ispostavi drugo - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga