AKTUELNO

Lepe reči za sam kraj.

Emisija "Narod pita" je pri samom kraju. Usledilo je novo uključenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro jutro Milan ovde. Ovo nije Narod pita nego Narod vređa. Nikada nisam čula toliko uvreda posebno od žena, meni je to neshvatljivo. Najlakše je nekoga povrediti i poniziti. To ne možemo da podržimo, takođe ako ne možemo ni vaše gošće da podržimo nemojte ih vređati - rekla je gospođa.
Gospođo, potpuno ste u pravu, svaka vam čast, zaista je ovako nešto lepo čuti. Baš ste me pozitivno iznenadili - obratila se Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram reći, toliko lepote, toliko zračiš, imas lepotu princeze, to je neverovatno. Prirodna lepota, zračiš, a i duša ti je dobra. Sve će proći i rijaliti, sve će biti iza vas. Biće prošlost. Da se razumemo, najlakše je vređati. Od mene samo toliko, puno vas pozdravljam - rekla je gledateljka.
Zaista nije moglo bolje pred kraj. Ovo je jako lepo čuti - zahvalila se Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je uključila još jednog gledatelja.

Dobro veče, pozdravljam vas. Ovako, ja sam prvi put dobila vezu, pokušavala sam par puta. Ovo su dve mlade dvojčice, lepota je u oku posmatrača. Nisam fan Zadruge, ali gledam od prve, gledam kao neki psihološki projekat. Tačno je, da je najlakše pljuvati po nekome, ali svakako to govori o njemu samom. U Zadruzi je najveća tema bila kako uvrediti onog drugog. Ajde konktretno, da se obratim devojkama, imam ćerku Dušice vaših godina. Maji bih rekla, što te je pohvalila i dala korisne savete, u pravu je. Razmisli o jednoj stvari, nikad se ne pitaj zašto mi je neko nešto rekao ili uradio, nego zašto sam ja tako reagovala - govorila je gledateljka.
Pozabavite se sobom. Mića je u pravu, ali mnogo je grub i mnogo na grub način sve to izgovara. Idi kod nekog lekara čisto zbog sebe. Taki je završio vaspitanje ti si odrasla osoba, sada sama sve radiš. Roditelj promaši jer roditelj nije završio školu za roditeljstvo - nastavila je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepota je prolazna i relativna. Imam šezdeset pet godina, nisam se ja posebno negovala nego sam živela psihički zdrav život. Videla si u Zadruzi da Janjuš neće da bude sa tobom, on je sa tobom bio zbog kupovine mira. U ljubavi nema toga. Nemoj da se ljutiš i osetiš povređenom zbog mojih reči - govorila je gospođa.
U pravu ste za ovo, sada je zaista tako. Bila je to opsesija. Ne postoje nikakve emocije i mislim da se to vidi - rekla je Maja.
Ponašaš se kao malo dete, kad mu daš pogrešni igračku. To treba da promeniš, tako se stvari ne dobijaju - dodala je gospođa.
Ima nešto lepo, iznutra kod tebe, ali je velika tuga što ne radiš na sebi. Moraš da se suočiš sa time - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je jedino sam početak emisije bio bespotreban, ali mi je stvarno bilo prelepo, naročito pred sam kraj, ali i kad je Janjuš došao - prokomentarisala je Mina za sam kraj.
Bile su gospođe dobronamerne, pozdrav za sve njih, a što se emisije tiče, Filip mi je ulepšao veče - prokomentarisala je Maja.
Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga