AKTUELNO

Pljušte lepe reči!

U toku je emisija "Narod pita", gosti su i dalje u vrućim stolicama i odgovaraju na sva pitanja bez izuzetka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, kenguri na vezi. Nisam mogla da ostanem imuna na sve napade na Jovanu i Stefana. Jako mi je žao što mi sinoć nisu dali priliku da kažem šta imam. Želim da je pozdravim i da kažem da je pola Australije uz nju. Koliko ne živim tu, primećujem da je Srbija uspela samo u silikonima, samo se to ceni. Imam konkretno pitanje, zna li se tačan datum kada se i šta dešava da rezervišemo kartu? - rekla je gledateljka.
Nema gospođo, ali obavestićemo vas - nasmejao se Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je pročitao par komentara sa Tvitera.

Majo, kada će nova pesma? Kakav odnos imaš sa Ivom? - glasio je prvi tvit.
Pozdrav za Ivu, ne čujemo se preterano ali smno u super odnosu! Nisam planirala ništa po tom pitanju, odmarala sam se ima vremena za sve - odgovorila je Marinkovićeva.
Kako to Maja radi na sebi, neka nam da neki savet - pročitao je Darko komentar.
Radim na sebi stalno, ono što mi prija isključivo! Radim na sebi i psihički i fizički. Ulepšavam sebe, provodim vreme sa dragim ljudima - nasmejala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, pozdrav svima. Majo, ti si za mene fantastična, smatram da si duhovita, lepa, pozitivna. Mislim samo da malo treba da poradiš na opštem obrazovanju. Nije ti trebao Janjuš, to je moje mišljenje. I mislim da nisi preterala u silikonima, meni to ne izgleda neukusno - rekao je gospodin.
Hvala puno i ja to smatram. Slažem se sa vama u svemu moram priznati - smejala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Imate li pitanja za naše goste? - nastvio je voditelj.
Što se tiče Maje to je to, rekao bih samo za Stefana da je on pravi muškarac. Mislim da ispravno postupa, dopalo mi se kako je branio Jovanu, kao pravi dečko! Njemu spominju bazen, kao da ga vuče sa sobom. Želim im svu sreću! - rekao je gospodin.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga