AKTUELNO

Ovog puta je stvarno stavila tačku.

U toku je još jedna emisija "Narod pita", a večerašnji gosti voditelja Dragana Marinkovića Mace su Maja Marinković i Milan Janković Čorba. Maca je podsetio Maju na incident sa Janjušem i trenutka kada joj je bacio kofer sa šminkom.

Svog bivšeg partnera ne komentarišem. Ja vodim računa o sebi, kao svaka žena, a isto sam ja njemu uništila puno stvari, pa je s punim pravom i on uradio meni. Oboje smo krivi, zato smo i završili taj odnos. To će trajati doživotno! - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

On je poslednja tema koju želim da komentarišem. Nikad više! Evo prošlo je, vidiš koliko. On je nastavio svoj život dalje, želim mu svu sreću. Pravim greške, ali ja sam dobar čovek. Naravno da me je sramota nekih situacija. Imala sam više sreće nego pameti, nikada ne bih pravila takve greške. Nikada ne bih tražila isti profil partnera više - nastavila je Maja.

Maja je pogledala i video snimak situacije u kojoj joj Janjuš baca kofer sa šminkom, pa je imala i komentar.

Mene je sramota kad gledam ovo. Ne može ovo da bude ljubav, ovo je patologija, niko ne treba da radi ove stvari koje sam radila. U ovom stanju, sebi sad ne bih dozvolila takvo ponašanje. Bila sam psihički loše ovde - komentarisala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita