AKTUELNO

Stavila tačku na nagađanja!

Pobednica ''Zadruge 3'' i voditeljka Iva Grgurić progovorila je pred premijernim kamerama o aktuelnim temama kada je u pitanju njen život. Naime, ona je otkrila koliko joj teško pada ustajanje za jutarnji program koji vodi, a onda je priznala koliko joj je u životu pomoglo učešće u rijalitiju, a govorila je i o navodnoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem.

- Svaki dan ustajem u 5 ujutru zbog emisije. Mnogo je teško sve ispoštovati, ali trudim se. Sada se sve otvara. Trudim se, mlada sam, tako da imam snage još za sve to - rekla je Iva u ''Premijeri'' i otkrila da joj je učešće u ''Zadruzi'' veoma pomoglo, posebno u jednoj stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam se skroz pronašla, sada sam izgrađena osoba. Moram da priznam da sam kroz taj rijaliti, koliko god da mi je bilo teško, izgradila ovu ličnost i zadovoljna sam sobom. Mislim da sam dobra osoba, težim ka dobrom i to je moj cilj - kaže pobednica ''Zadruge 3'' i otkriva da li je zaista uplovila u emotivnu vezu sa fudbalerom Nemanjom Radonjićem.

Foto: Instagram Printscreen, TANJUG/ANDREAS GORA/DPA VIA AP

- Nisam ispunjena u ljubavi, to su samo drugari, apsolutno sam slobodna i tako će ostati sve dok ne bude došao onaj pravi - istakla je Iva u ''Premijeri''.

Detaljnije u nastavku:

Autor: M.K.