AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević pitao je Marka Janjuševića Janjuša da prokomentariše provod Maje Marinković u Crnoj Gori.

Ja ulazim jedino na Pink.rs, preskačem naslove. Ljudi na Instagramu mi šalju, danas neki kupaći. Ne dopada mi se, niti razmišljam o kupaćem, niti o njoj - rekao je Janjuš.
Ona se sastala i sa Mensurom, da li te je iznenadio taj susret? - pitao je voditelj.
Niti mene ko pita, niti komentarišem. Ne postoji ništa na svetu za šta bih zamenio ovaj mir koji sada imam. Kajem se zbog nekih stvari, što sam sebi dozvolio. Ne interesuje me ništa, može da bude sa kim hoće. Mogao bih ja kroz moju ironiju da komentarišem da me to interesuje - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne interesuje me ni jedan njen odnos, šalju mi neke slike. Veruj mi, znam da treba da me pitaš, ali me osoba ne interesuje. Neka radi šta hoće - dodao je Janjuš.
Povodom te priče Taki je rekao da priželjkuje Mensura za zeta -nastavio je Darko Tansijević.
Ne interesuje me, izbacio mi je iz usta, ne želim da komentarišem. Hvala Bogu da nisam podoban za zeta od takvih ljudi. Niti ih spominjem, niti me zanimaju. Ceo taJ odnos me ne zanima. Nisam bio ni sa jednom devojkom od kad sam izašao. To što se slikam sa prijateljicama, ni sa jednom devojkom nisam imao intiman odnos od kada sam izašao iz Zadruge - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga