AKTUELNO

Nije mogla da ostane imuna!

U toku je emisija "Narod pita", usledilo je telefonsko uključenje, a javila se anđa iz Kikinde.

Hoću da malo Miljanu pretresem. Ništa nije u redu što ona radi, ništa! Ko je brani taj nema pameti! Ona laže čim zine! Nju ne treba žaliti i ove suze tu "volim te mama", ma koga ona voli? Ne voli nikoga! Bolje da voli to detence što je rodila i da mu pruži ljubav, da se dete ne plaši od majke. Svaka žena treba da ima i druga pored sebe, ali na pravi način. Ma kakav Zola? Nije samo on problem, problem su svi mušarci oko nje. Kog gospodina će da nađe? - kritikovala je gledateljka.
Da li imate neko konktreno pitanje za Miljanu ili Miću? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.
Mići je svaka na mestu - kratko je rekla gledateljka.
Samo da odgovorim, moje dete se mene ne plaši. Moje dete voli mene najviše i na svetu i ako je više vremena provelo sa bakom i dekom. Ja nisam za žaljenje, daleko bilo - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da ti lažeš - dobacio je Lepi Mića.
Da, to je rekla gospođa. Ja bih njoj samo poroučila, pošto vidim da je starija, neka legne malo da odmori, hormoni sreće se luče od jedan do tri - odbrusila je Miljana.
Miljana se odmah vraća u staro, a za ovo što kaže ženi će da se kaje za seda dana. Sad si rekla da si tada lagala i žena kaže da lažeš - ubacio se Mića.
Ne dam na sebe, da mi jedna zaludna gospođa koja zove u četiri sata. Dotuklo me je što sam polivala majku, stalno plačem zbog toga. Ko je meni ova u životu? Nečiji fan koji vređa mene - nastavila je Miljana da besni.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuli smo kad je tvoja majka rekla da se tvoje dete plaši tebe, lično ona izgovorila. Šta smo mi gluvi? - pitala je gledateljka iz Kikinde.
Očigledno vi jeste - žestoko je odgovorila Miljana.
Ti si gluva. Iritiraš narod - dodala je gledateljka.
Daleko bilo da me svi vole i da me vole osobe poput vas, onda bih se zapitala šta je sa mnom. Toliko od mene i previše pažnje i vremena sam vam dala - odbrusila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga