AKTUELNO

Nije mogla da prećuti.

U toku su "Nominacije", a zadrugari biraju između Milice Kemez i Filipa Cara. Sledeći na redu da nominuje bila je Miljana Kulić.

To Carevo ponašanje da ne može ničije mišljenje da prihvati, isto tako vređanje devojaka, a bile su njegov izbor. A i treba da vređa Sanju jer trči za njim. Prema takvim devojkama i treba tako da nastavi. Ona je ušla u konflikt sa Milicom, a Aleksandra se opametila, ona me poslušala. Došlo je vreme da žene mole muškarce da ih j. Ja ne znam u kom veku živim. Ja sam se ponizila najviše. Dogodio mi se krah, a ti trčiš za ku*cem, za čovekom koji vas ponižava sve redom ovde. Tako da, Filipe, i treba tako da nastaviš. Filip je uvredio juče mene, nazvao me svinjom i kravetinom, ali ništa me ne dotiče - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Milice, ja sam se opametila i mogu da komentarišem bilo čiji odnos. Smatram da ne treba da bude sa ovim, šlihtarom, ljigom, sujetnim i bezobraznim... Svoje frustracije leči na meni, govori sve i svašta. O bivšima sve najbolje, samo što dalje. Ne mogu da kažem da te ne volim, znam šta trpiš, torturu i prebacivanje. Umesto da biraš momka koji će tebe više da voliš, zato se tako i ponašaš. Svaka čast tebi, mislim da ne treba da dozvoliš da tebe neko ostavi, nego si trebala još pre ovog ološa da ostaviš. Tvoje suze ne treba da padaJu zbog nekog ko te ne zaslužuje - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga