AKTUELNO

Nisu se nadali da će ovo čuti od njega!

Voditelj Darko Tanasijević dao je reč Borislavu Terziću Terzi kako bi fanovima rekao zašto baš njega treba da izlasaju za pobedu.

- Ja ću da se zaposlim i da radim dva posla ako treba. Pokazao sam da sam radan i da sam domaćin. Dosta sam pokazao, zanimljiv sam i svaki zadatak sam radio, pekao prase, ložio vatru, sve sam radio. Svadba će da grmi, neki će da budu pozvani, a neki ne. Borio sam se za Milicu, prvi smo par, prva beba Elite i voleo bih da ostanemo do kraja - rekao je Terza. 

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njega reč je dobio Nenad Macanović Bebica.

- Treba da pobednik jer je moj mentor bio Marko Đedović. Ovde sam preživeo sve i svašta, ja sam kao onaj miš za ekspiremente. Neka glasaju zbog onoga što su prepoznali u meni. Ne jurim plasmane, ali kad sam došao do ovde drago bi mi bilo da ostanem - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Bebice reč je dobio i Lepi Mića.

- Ja sam najstariji, ovde sam najduže, najvredniji sam i najviše radan. Ja sam ovde svakome pomogao, ja da nisam ovde ne bi znali kako se zovu. Ja sam njihov vodič i pastir, ja ovde palim i gasim svetla. Ja bih pobedu proslavio na Trgu Republike. Tu bi se popila rakija, zamezilo se, narodska priča. Pozivan sve ljude dobre volje koji će da shvate tek kad odem da glasaju za mene i večeras i sutra - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.