AKTUELNO

Previše kalkuliše!

U toku su nominacije, a Milica Kemez je naredna birala između Sandre Rešić i Frana Pujasa:

Što se tiče ovih nominacija, na njih dvoje je Zadruga uticala pozitivno. Sandra je neko ko je vredna, radna, sjajna pevačica. Ona ima jako veliku ulogu, sjajno se snašla, pravi je komentator. Ne dopada mi se njena teatralnost, kao da je na sceni, ali to je dobro jer nema ravan ton. Rešić ograde, tako bih je okarakterisala, jer se stalno ograđuje, ali volim njeno mišljenje. Fran je neko ko je igrao igre i koji je bio u igrama. Ti si neko ko ljudima daje ono što želi, ali meni je kul kako se ponašaš i o tome što razmišljaš šta ćeš i kako reći. Imaš dobre savetodavce. Jako si inteligentan i jako sam te zavolela u početku, a onda sam shvatila da se družiš samo kada ti treba neko za druženje. Nominovaću Frana jer smo se posvađali jednom - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

O Sandri sam menjala mišljenje, ali sada je volim jer svako jutro pijemo kafu i pričamo o milion tema. Smeta mi njena teatralnost.Ona se previše dala, a morala je da bude surovija prema nekim ljudima. Previše brine o svojoj reputaciji ali je okej. Za Frana ne znam, on i ja imamo korektan odnos, ali on kalkuliše i njega nominujem - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je neko ko me je jurio peti dan. Ona je jako srčana, ali moram da kažem da joj mnogo verujem jer je o mojim tajnama ćutala, nikada nije bila pristrasna i uvek mi je davala iskrene savete. Uvek je tu za mene. Fran i ja smo imali par sukoba, ali tako funkcionišemo. On priča Mini kako je voli, a onda ide kod Paule. Dobro igra ovaj rijaliti, on zna šta i kako i kada treba da uradi. Bio je jako surov prema meni kada je bio vođa i delio budžet i zato ga nominujem - pričao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga