AKTUELNO

Polako padaju maske!

Sanja Stanković i njena bivša partnerka Jovana Tomić Matora su večerašnji gosti u emisiji "Narod pita". Turbulentna noć ne jenjava i njih dve nastavljaju sa sukobima koje su počeli od samog starta. Javila se verna gledateljka iz Nikšića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako Matora može ovako pijana da dođe u emisiju. Što se tiče učešća katastrofa. A što se tiče Stefana postoji klip u kojem ga je ogovarala, mislim na Stefana Karića. Sa Đedovićem si sve ogovarala redom rekla je Ljubica.
Nije tačno ne može to da se nađe verujte mi. Ja Stefana volim a da jesam pričala o zadrugarima jesam jer mi je to život sedam godina - odgovorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je imala dosta minusa u Zadruzi ali je pet puta bolji čovek pod tebe. I dalje igraš rijaliti iako ste napolju. Tebi su svi prijatelji iz rijalitija, prijatelji su oni sa kojima pojedeš kilo soli.Ja poštujem Stefana Karića ali ti mu nisi prijatelj - rekla je gledateljka iz Crne Gore.
Slažem se ja na to ne želim da utičem zaista. To je vaše mišljenje. Realno jeste mi najgore učešće - složila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala si grešaka, doprinela si rijalitiju više nego Nadica, jer ona ništa nije doprinela. Ti kakva god da si više si uradila za rijaliti. Ja sam navijala za Tomovića iako ga ne poznajem. Kad je izašao on onda Paula i Mišel - istakla je Ljubica.
Meni su svi zasluženo pobedili. Što se tiče favorita su mi bili moji prijatleji. Iz ovog nrijalitija Čorba i Sandra su mi najbolji na svetu. Za Sandru bih dala bubreg! - vikala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Njega znam sa crnogorskog primorja i on je jako loš čovek eto da ti kažem - rekla je Nikšićanka.
Ne znam gospođo, ali dobro to je vaše mišljenje. Meni ono što se ne dopada što nikako da se vidimo a dogovaramo se - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miće, koje je tvoje mišljenje? - pitala je gledateljka.
Mislim da on nije ni moj ni Sanjin prijatelj, On ne poštuje ni mene čim ne poštuje moje roditelje ne može mene. Ermina je igrala najveću rijaliti priču, ali da sam saznala da mi nešto nije rekla ili prijavila nisam - dodala je Matora.
Bila si dobra sa Erminom a znala si da mi nije prijatelj - ubacila se Sanja.
Nema to veze, dobra je sa mnom ali mi nije prijatelj. Onaj ko igra rijaliti ne može da bude sa mnom prijatelj. Ali stojim iza toga da mi Mića nije prijatelj, jer je imao svoje miljenice. Kad sam ja plakala on je bio dobar sa Sanjom. Mene Mića kao prijatelj nije podržao.
Za Sanju još jedno pitanje, od svih muškaraca prema kome si imala najveća osećanja? - pitala je gledateljka.
Prema Tomoviću nikad, najviše odsećanja sam imala prema Anđelu - odgovorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, kako te je savetovao Lepi Mića? - pitala je Ivana.
Nikada me nije savetovao o Jovani. Sugerisao jeste ali nije uticao, prilačali smo o prodaji stana. Nikad mi nije rekao uradi to tako ili ovako nastavila je Sanja.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga