AKTUELNO

Haos!

Na narednom klipu prikazan je razgovor Milice Kemez i Filipa Cara, u kom komentarišu nagađanja zadrugara da su bili više od prijatelja, a Milica najavljuje mnogima i tužbu:

Imam prava da mislim da su oni napolju bili zajedno, jer je Car u svađi govorio da nešto ima da priča o njoj, kad smo Filip i ja ušli u vezu, Milica je ljubomorisala, oboje su ostavili prostora za to. Ona je u našoj svađi meni rekla "Ja da sam htela, on nikada ne bi bio sa tobom!' - komentarisala je Sanja.
Ja sam imala najveće svađe sa Borom zbog Sanje, jako je ružno i podmuklo da iskoristiš Boru za to da kažem Milici kako joj je dečko rekao da je ku*vetina, jer su Sanja i Bora bili dobri, bliski, išli su zajedno na rođendan - ubacila se Matora.
Meni Bora to nikad nije rekao u toku muvanja, nego je obletao oko mene, a Car je tebi to rekao pre nego ste ušli u vezu! - branila se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

A što sad nisi rekla da me je Car jeb*o, to si mi rekla? - nastavljala je Milica.
Naravno, kad je sama pokrenula tu priču! Ja neću da ćutim na njene glupe prozivke, ona mene provocira - svađala se Sanja.
Suzdrži se zbog Bore! Nego je tebi bitniji rijaliti! - vikala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bezveze je ispao konflikt, spinovana je priča na Jelenu, ja sam se juče jako pogubila, mislim da nije suština moj posao, nego to što sam ja prokomentarisala da je Kenan uzeo nekih 6 tableta! Ja tu nikoga nisam vređala, Rialda je pozdravljala Jelenu Pešić posle, iako nema veze sa tim, sve je predaleko otišlo, jer je ona rekla da sada sve veruje Jeleni. To je sve moj prošli život, ja plaćam cenu toga. Samo sam rekla da i vama može da se desi da vaš prijatelj iznese nešto o vama, imala sam loš odabir ljudi - objašnjavala je Milica.
Jelena je samo pričala lični odnos sa tobom, a ona joj nije verovala, jer se ona 8 meseci družila sa tobom, postoje dve strane priče - branila je Nataša Rialdu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga