AKTUELNO

Na meti osuda!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca", a naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Boru Santanu.

Igraš veoma prljavu igru, sa nekim ko to nije ni malo zaslužio. Namerno se praviš lud i glup za pesmu koju je Jelena spomenula. Zašto je nisi preknuo i naduvao k? - glasilo je pitanje.
Zato što me je presekla, nije mi palo na pamet šta peva. Ona zna sve, trebala je da kaže da ništa nije bilo. Ako ona zna nešto što je n znam nek slobodno kaže. Moje mišljenje je da joj je izletelo, ako nije onda to nije u redu - pravdao se on.
Da li na uspomenama niste obratili pažnju kad je ona rekla da je on p, a on dobro znaš koga sam ti j - dodao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto drugo smo pričali, ne igram prljavu igru. Meni su ovo zadrugari namestili, siguran sam. Dokazaću sve, dok ne isteram svoje, prvo će Ermina reći od kojih troje ljudi je to čula i šta sam rekao. Ako je htela da provocira nije u redu. Prvo me je oduševila, videla sam da ima poštovanje prerma meni. Ne znam je onakvu, ona me nikad nije podbola, ali izgleda da ona nju ozbiljno mrzi. Milica nju nikad nije tako vređala - rekao je Bora.
Jelena je namenski pevala pesmu za inat Milici. Bora nije očekivao da će najbolja drugarica da mu otpeva to. Pešićkino ime se potezalo da zna celu priču za Mirlu. Bora nikad ne bi išao protiv Pešićke baš zato - komentarisala je Sandra.
Rekao si Sanji na garnituri, a Jelena je to potvrdila - dodala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga