AKTUELNO

Na meti osuda cimera!

Nakon što je Marko Đedović osudio ponašanje Tare Simov prema Ša u emisiji "Pretres nedelje", ustala je i Mina Vrbaški, koja je imala slično mišljenje kao Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne vidim neki preterani problem. On njoj i titra, a ona ne zna to da ceni. Ne zna da se ponaša u ovom odnosu, ona je nezahvalna, takva je od malih nogu. Ovo je moglo da bude lepa priča, da malo kontroliše tu bahatost i bes nje. Ja sa njima i nemam više neku komunikaciju, iskreno sve najgore. Ja sam folirala ovaj odnos, htela sam da budem upućena što više u to - krenula je Mina.
A danas si me pokrila u sobi, što me pljuješ, a dobra si sa mnom? - pitala je Tara.
Ja ovde jedno pričam, a drugo radim. Nisam za ovu vezu. Nekad mi prođe kroz glavu da je Tara sa njim samo iz koristi, da će da joj obezbedi pesme i ostalo. Kako se ponaša, ispada da je sa njim iz koristi... Ova veza nema perspektivu, nema budućnost, njih dvoje nisu iskreni... On je iskren prema njoj, a ona uopšte nije iskrena u ovom odnosu - dodala je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Na osnovu njegovih izlaganja ljudi donose ovakve zaključke... On je pričao da će da mi plaća, pravi pesme - govorila je Tara.
Tara, da li ti vidiš sebe? Da vidiš sebe, radila bi na sebi! Seti se kako si bila pre par godina, nasmejana, pravila Jutjub kanale... Taj njen bivši verenik Stefan ju je stvarno voleo, pružio joj sve, kada sam je srela posle dužeg vremena, videla sam da je on dečko za primer i sada bi bila na drugom mestu da je ostala sa njim... - poručila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.