AKTUELNO

Karambol!

Aleksandra Nikoić bila je nazadovoljna što je izabrana od Lepog Miće, pa se javila da odmah prokementarrieš.

Po čemu sma ja bila najslabija? Neću da ćutim! Trudila sam se, trčala sam. Meni je Mića najgori, ništa se nije trudio u igricama, smao je šetao - ubacila se Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ja kažem nešto o našoj grupi. Mi smo grupa koja je dala samo jednu kutiju, dali smo više nego što smo imali. Ja sam kuću svaki dan držali čistom -započela je Jelena.
To se nije prikazivalo, ne znam šta je vani. Bila si prikazivana kao najgori igrač. Kad si ležala u kadru si, trčanje i ležanje nisam video - ubacio se Stefan.
Mi smo dali više nego što smo imali, oni su dolazili sa punim stvarima, puše, piju, kuvaju, prave kolače. Ako ja nisam odradila svoje nakon tri sedmice poznavanja. Koja je razlika između mene i Đedovića? - upitala je Jelena.
Na pitanjima. Odgovorio je više nego ti. Nisi se borila da budeš brza, pogađala si jer neko drugi pogreši - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si ti mene naveo, a znaš me tri sedmice? Naveo si mene, a ne njega. Kad sam došla dala sam ti prostor da se objasniš. Smejala sam se jer osoba koja je kriva sedi kao lisica - dodala je Jelena.
Nisam glup, hoće da mi baci crv sumnje. Drago mi je da si u situaciji da sad ti meni objašnjavaš neke stvari. Drago mi je što si ovde, nisam kao neki ljudi koji jedva čekaju leđa da ti vide - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Maja, sam je rekla da je boli uvo, ništa nam nije pomagala - rekla je Jelena.
Ti si se prva razvlačila ovde po kući. Tebi je Filip sa punim pravim zamerio dok je bila igrica. Podelila si tek kad ti je sve i svašta rekao - ubacila se Maja.
Nismo mogli da spavamo od tebe. Prva je Maja, druga Miljana, ne mogu da navedem Janjuša, on se borio, videla sam i treća Car - završila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga