AKTUELNO

Karambol!

Opšta polemika za crnim stolom oko raskida Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić se nastavila, a Miljana Kulić istakla je da bi se Aneli pomirila sa Asminom Durdžićem da je pozove.

Je l' tebi normalno da ti neko kaže, kada se maneš žene, da ti ne spominju i ti druže namereš za najhvalisaviju - rekao je Janjuš.
Dobro da, ali to nije razlog za onakvu svađu - rekao je Đedović.
Ja ne znam više šta je ovo, ovo je bolesno. Normalno da mi se zgadio - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ono što se izdešavalo od Amidžija, kada je odglumila ono, ona je profesionalna glumica. Janjuša ne zanimaju uopšte emotivno polupane žene kroz rijaliti. Ona je folirant, ja sam videla posle pomirenja. Da, istina je, kada smo videli Alibabu na ekranu, bila je pogubljena, mislila je da ulazi za vreme prvih reklama...Ona nije pokazala da joj se gadi. Ja mislim da Janjuš želi da je se otarasi, na keca bi se pomirila sa Asminom da bi pokazala da je bolja od Stanije. Maja je pokazivala stalno animnozitet prema Aneli, govorila je kako Aneli glumi, a Janjuš idealan...Kad ljubav umre, živi sujeta. Iz sujete bi se pomirila sa Asminom. Nema tu lj od ljubavi, pa na Uskrs naglo pomirenje, nisu izdržali dva dana, pa onda veridba transfer blama - rekla je Miljana.
Kada si se ti ovde deset dana polivala sa Zolom, pa posle završila sa njim u krevetu. Ti pričaš da je nemoguće, pa si to radila, pa onda ti je nemoguće - skočila je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi vrlo dobro znamo kakve su se situacije dešavale Alibabi i Aneli, apsolutno mi je normalna njena reakcija, kada ga je videla, nisam bio tu, ali sam čuo - rekao je Đedović.
Šta bi promenilo da je ustala Aneli i rekla da je pobelela kada ga je videla - pitala je Kačavenda Janjuša.
Promenilo bi, znao bih da je iskrena - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada bi se znala kanalisati ta ljubomora, možda i ta posesivnost. Možda mu smeta što je bila i na dva metra od bivšeg momka, onda na sve to: "Budi iskrena..." - rekao je Marko.
I Zola je pričao i o detetu i o svadbi i o svemu, ali intuicija mi je govorila da me on ne voli - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.