AKTUELNO

Nije htela da prećuti!

U toku su "Nominacije", a zadrugari večeras biraju između Milice Kemez i Filipa Cara, potrčaka ovonedeljnog vođe Rialde Karahasanović. Nadica Zeljković bila je naredna takmičarka koja je iznela svoje mišljenje.

Car stalno sedi pored mene, ide mi na nerve, svađa se sa ženama, onaj kokošar, kad skupi 4, 5 komšinica, pa se svađa iz dosade. Nekad mi je simpatičan, nekad nije. Smešni su mi ti ljubavni odnos, njegov i Sanjin, budalaština. Zamalo tata da postane... Igra se, zafrkava se, u petici će biti bolji Capo. Nemam šta mnogo da kažem, iscrpela sam se, koji put je već potrčko... Zamalo nisam prekinula sve razgovore sa njim... Opsovao je nešto što mi se nije svidelo, ali jedna članica žirija nas je pomirila (Kija). On je lud, pa pust, tako se kod nas kaže, ne možeš ga uhvatiti ni za glavu, ni za rep. Jelena će ga dokrajčiti. Njega šaljem u izolaciju, jer voli rano da ustaje, pa da može da spava do 16h, to će mu biti Nadica - govorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milicu ću da ostavim. To što pojedine zadrugarke vode psihoanalizu tvog života, ti najbolje znaš kako si prolazila i kako prolaziš kroz život. Rekla sam i Bori, mogao je da bude svako, a postao je neko, tako i ti. Volim radne žene, borce, mnogo imaš talenta u sebi, mnogo si lepa. Kažu da vraćaš nisko, ja sam čula samo da si jednom Pauli rekla ružnu reč. Sve ove konflikte što imaš prema zadrugarkama, ja neću da budem pristrasna. Na tebe udaraju da si nestabilna i da si zla, jer si trenutno slaba. Kvalitete koje poseduješ niko ne može da ti oduzme. Ako si rekla nešto indirektno, nisi ih pojela - nastavila je Kijina majka.
Pričaš da udaramo na nju, a ona udara kvarno na nas! - pobunila se Sanja.
Milice, deca i sa oba roditelja, ako hoće da budu nesrećna kroz život i bahata, kazaće da su imala nesrećno detinjstvo. Ti i Bora sad trenutno imate taj problem, ne možete da budete nasmejani. Kada to rešite, ojačaćeš ponovo, nećeš biti tužna. Ti si vredna i radna, to je jako važno, ne treba da te pogađaju reči drugih osoba. Ne smatram te jadnom. To što kažu da si pokvarena, nisam osetila na svojoj koži. Analiziraju te kao da su konzilijum lekara. Sve su one nesrećne, samo neće da priznaju. Ne treba da plačeš, imaš mnogo talenata. Otvori neki salon za ulepšavanje od glave do pete. Nijedna žena neće ići kod nesrećne vlasnice, nego će ići kod srećne, sređene. Visoki plasman ti želim, zaslužila si. Milicu ostavljam, Cara šaljem - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi bila iskrena, tako ne pričaš kada si sa mnom - ponovo se pobunila Sanja.
Podseti me, nije problem da ponovim - rekla je Nadica.
Znaju ljudi napolju šta pričaš - zaključila je Stankovićeva.

Milici su bile oči pune suza dok ju je Nadica ohrabriljavala.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.