AKTUELNO

Nije htela da prećuti!

U toku je raspodela budžeta Kristijana Golubovića. Vođa se obrušio na Miljanu Kulić, a ponovo ju je optužio da se nekoliko puta uneredila po imanju. Budžet za sada nije dobila.

Smatram da Miljana nije u vinkli, par puta joj se desilo da se uneredi... Mora nešto da utiče na njega - krenuo je Kristijan.
Nije bolest, nego stres - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda ustani i priznaj. Čovek vidi da ti g*vna padaju, ti ne priznaješ - dodao je Golubović.
Ja imam napade panike i anksioznost, to imaju samo inteligentni ljudi. Nemam nameru da vam se pravdam. Pričam gledaocima. Ja sve to doživljavam k srcu. Poštovani gledaoci, da bi zadrugari bili zadovoljni, ja ću vam reći da sam mentalno poremećena, psihički otišla u aut. Imam 55 dijagnoza, 56. treba da mi uspostave. Posle ovoga idem u Lazu, Kovin, Toponicu. Moram vam priznati da sam luda, poremećena, da uriniram, s*rem. Prljam daske svojim izmetom. To je odlika psihički poremećnih ljudi. Da bih zadovoljila kriterijume zadrugara, 56. dijagnoza će se uskoro uspostaviti. Menjaju mi se terapije shodno promeni vremena, pošto sam i na sve to i meteropata. Ja sam luda, imam 55 dijagnoza, uskoro 56. Da, i kradem! Kleptomanka - bila je ironična Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.