AKTUELNO

Ispala je pravi drug.

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", a sledeće pitanje je Milan Milošević pročitao Jeleni Batos.

Zašto Ša vređa roditelje?
Sad če opet da se naljutiti na mene. Kao što sam rekla, on priča jedno za stolom, drugo van. Ja sam upućena u njegov život. Pola stvari ga razumem, a drugu ne razumem kao majka. Barem roditeljima nek objasni, iz poštovanja, mislim da zaslužuju. Oni imaju probleme između sebe, koje ja neću izneti. U Nenadu nije samo ljubav, nego inat, to sam rekla i ranije - govorila je Jelena.
Ja ne vređam, samo da se ne mešaju. Ubija me, kako ona može da zna iz čega sam ja platio? Kakav inat, od srca! Ja osećam da tako treba da uradim, ne iz inata - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si samo da je vidiš pet minuta, a posle si promenio priču. U tome je poenta celog učestvovanja. Gledalac sve pamti, jedno pričaš sad, a posle nešto drugo - dodala je Jelena.
Da li kad je vidim ili ne, ja sam platio iz srca, ne iz inata. Evo objasni za roditelje, kako ti vidiš - rekao je reper.
Kako ja to da izvedem? To je jedan inficiran odnos, razlozi su veliki, neću to nikad reći, jer sam drug. Nenad je skroz različita osoba od Čorbe, imaju slično odrastanje, ali on je jedna osoba koji se drži jedne stvari i cilja, muzike. A tako je i sa Tarom. U narodu ispada bezobrazan. Za mene bi bilo poniženje - objasnila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga