AKTUELNO

Elektra Elit pravi haos gde god da se pojavi.

Transrodna pevačica Elektra Elite nakon uspeha koji je doživela sa prethodnim pesmama "Lepa sam ko Bog", "Bebe, bebe" i "Da se gazimo", zadala je sebi visoke kriterijume. Naime, pevačica će uskoro objaviti novu pesmu i spot, koji je koštao pravo bogatstvo. Pevačica je za potrebe snimanja iznajmila helikopter, te je sa svojim saradnicima u dogovoru na nekoliko sati preuzela privatnu pistu radi boljih kadrova i cele procedure oko iznajmljivanja.

Foto: Igor Živković

Iako nismo navikli da je viđamo zakopčanu do grla, ovog puta Elektrin stajling će mnoge ostaviti bez teksta jer će se pojaviti u belom skupocenom odelu koji je sašiven po njenoj meri. Takođe, u njenom spotu će se pojaviti i bivši zadrugar Nikola Đorđević, koji je javnosti postao poznat i po vezi sa Sanjom Vučić, pevačicom grupe "Hurricane".

S druge strane, Elektra prvi put neće biti u Srbiji tokom promocije nove pesme jer je morala da se vrati u Švajcarsku zbog privatnih obaveza, a i svog primarnog posla. Uprkos činjenici da je prošli put za samo 24 sata ušla u trending, sada će lagano pustiti da stvari teku svojim tokom. Neko vreme se neće pojavljivati u emisijama, a marketing će raditi isključivo putem svog Instagram profila.

Foto: Igor Živković

Autor: N.V.